Bonde söker fru-Susanna gravid – väntar barn med Hannes Haraldsson

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson

Foto: TT/Instagram

Bonde söker fru–paret Susanna Karlsson och Hennes Haraldsson väntar barn.
Nu avslöjar Susanna gravidlyckan på Instagram.
”Så otroligt efterlängtat”, skriver Susanna.

Susanna Karlsson, 29, och Hannes Haraldsson, 28, fann varandra i Bonde söker fru 2018 på TV4. Kärlek uppstod snabbt och relationen har fortsatt att blomstra efter att kamerorna slocknade. Idag bor paret ihop på Stjärnebergs gård i Valdemarsvik.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hannes Haraldssons romantiska frieri i kohagen

Under sommaren 2019 kom Susanna och Hannes med ett riktigt glädjebesked – de hade förlovat sig. Det var då Hannes som hade friat till Susanna mitt i kohagen.

– Jag visste att frieriet var på gång, men det blev ändå väldigt överraskande och oväntat. Även fast jag hade en aning om att det skulle ske så gick pulsen upp till 180, sa Susanna till Hänt efter frieriet.

Paret berättade även att de hoppas på att gifta sig redan under sommaren 2020 men på grund av pandemin ställdes bröllopet sedan in.

De har även varit öppna med att de gärna skaffar barn ihop.

LÄS MER: Bonde-Fredriks nya barnbesked med Helena – 14 år efter fiaskodejten i TV4

”Hannes vill ha fyra och jag drömmer om två eller fler!”, skrev Susanna på Instagram story efter att fått frågor ifrån följarna.

Susanna Karlsson är gravid med sitt första barn

Nu är väntan över, Susanna och Hannes ska nämligen bli föräldrar. I ett inlägg på Instagram avslöjar Susanna den stora nyheten tillsammans med en bild på gravidmagen.

”Äntligen! På många sett äntligen! Att ens bli gravid, att äntligen vara förbi den mest kritiska perioden för missfall och såklart att ÄNTLIGEN känna mig redo att dela det här med er! Vi har redan fått så många grattis och jag försöker svara och tacka varenda en av er! Så TACK igen. Tänk att någon gång i augusti så kommer vi bli föräldrar, det känns helt ofattbart just nu! Men ändå så otroligt efterlängtat”, skriver Susanna.

Bland kommentarerna syns massvis av gratulationer från TV4-tittare som följt parets kärleksresa i Bonde söker fru. Även programledare Linda Lindoff har skickat lyckohälsningar.

”Så fantastiskt - det är ett litet mirakel varje gång. Att skapa liv, att få bära på en ny liten människa, att få uppleva känslan av total samhörighet och lyckan i att tillsammans bilda familj. Det är det största som hänt mig och jag är så oerhört glad över att ni nu är där. Ni kommer bli underbara föräldrar. Så glad för er skull. Stort grattis”, skriver Linda.

LÄS OCKSÅ: Doktor Mikael Sandström och Lotta Engberg har köpt hus

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens stöd till Phillipe Cohen efter pausen från Bianca

Senaste nytt