Idol 2023 marknadsföring banner

Doktor Mikael Sandström och Lotta Engberg har köpt hus

10 feb, 2021 
Lotta Engberg och Mikael Sandström
Foto: TT
Doktor Mikael Sandström och Lotta Engberg har planerat att flytta ihop.
Nu står det klart vart flyttlasset går – paret har nämligen köpt ett gemensamt hus.
Annons
5 anledningar att älska Mikael Sandström
5 anledningar att älska Mikael Sandström

Lotta Engberg, 57, och Mikael Sandström, 62, fann varandra under 2020. Deras kärlekshistoria har nog inte undgått någon, då den fått stor plats i media.

Efter att Lotta visat sitt intresse för överläkaren offentligt hamnade duon på en första dejt. Lotta och Mikael fortsatte sedan att ses och under sommaren blev de offentligt ett par. Sedan dess har de flitigt visat upp sin kärlek under exempelvis Kristallen-galan och Bingolottos nyårssändning.

Därför ville Mikael flytta ihop med Lotta redan från start

Paret som varit bosatta på varsina håll har tidigare avslöjat att de planerar för att flytta ihop. I en tidigare intervju med Hänt berättade Mikael att han inte såg en framtid som särbor, istället ville han gärna bo ihop med kärleken.

– Så ser jag på ett förhållande ja, det är en principiell förhållning men jag har inga ultimatum men så tycker jag nog. Allt är öppet för diskussion men principen att leva med någon. En del tycker att det är skitbra med särboskap, det kan vara bra under en period men det är inte så jag ser det resten av livet nej, sa då Mikael.

Annons

Doktor Mikael avslöjar husköpet med Lotta Engberg

Strax efter detta delade paret med sig av nyheten att de var på jakt efter något gemensamt. Både Lottas och Mikaels hus har sedan dess legat ute till försäljning. Det har länge varit oklart vart paret ska bosätta sig då Mikael är bosatt i Hallstahammar medan Lotta bor i Göteborg.

Men nu kan Mikael avslöja att flytten med Lotta närmar sig med stormsteg, paret har nämligen slagit till på ett nytt boende.

Hon har ju sålt sitt hus och jag håller på med mitt och ska sälja det... och flytta till Göteborg. Vi har faktiskt köpt ett hus, säger Mikael till Expressen.

Hänt har sökt Mikael Sandström för en kommentar.

Annons