TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4:s nya besked om Lotta Engberg och Stefan Odelberg i Bingolotto

05 feb, 2021 
AvLovisa Ström
Lotta Engberg & Stefan Odelberg Bingolotto
Bingolotto har gått ut med att det inom en snar framtid kommer att ske en förändring – och många tittare har varit oroliga att det har med Lotta Engberg eller Stefan Odelbergs framtid i programmet att göra.
Nu svarar TV4 på tittarnas oro.
Annons
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssagaBrand logo
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssaga

Bingolotto är ett av Sveriges mest populära underhållningsprogram och har genom åren letts av en hel del folkkära programledare. Efter att Rickard Olsson beslutade sig för att hoppa av som programledare i våras blev det snabbt klart vilka som skulle ta över, och direkt var tittarna positiva till det nya beskedet.

Lotta Engberg som tidigare haft rollen bestämde sig nämligen för att göra comeback, och som partner fick hon magikern och komikern Stefan Odelberg. Duon har sedan dess turats om att leda det populära söndagsprogrammet och tillsammans har de minst sagt gjort succé.

Den stora förändringen i programmet

Däremot har Bingolotto nu börjat hinta om att något stort är på gång att ske. Bingolotto har nämligen publicerat ett inlägg på deras Facebook där de skriver:

”Spännande nyhet på gång. Det jobbas just nu för fullt med en spännande nyhet som kommer att presenteras inom kort. Kan du gissa vad det är?”.

Annons

Till texten är det även en bild på vad som ser ut att vara en man iklädd vit kavaj, och just nu spekuleras det för fullt kring vad den stora nyheten kan vara.

Tittarnas oro över Lotta och Stefan

Vad den stora nyheten är alltså ännu inte känt, men i kommentarsfältet börjar flera utav tittarna att spekulera kring vad det kan vara. Flera fruktar för att det rör sig om att en av de nuvarande programledarna ska bli utbytta, och under bilden skriver de därför om sin oro.

”Hoppas inte ni ska byta ut Lotta och Stefan för då blir jag verkligen besviken. Gillar de båda jättemycket. Tror dessutom jag vet vem det är och är det så, då får jag fundera om jag kan fortsätta spela. Men hoppas och tror det rör sig om något annat”, skriver bland annat en person.

Och personen verkar inte heller vara ensam om att tycka så. Som svar på kommentaren har ytterligare en tittar skrivit:

”Hoppas nyheten blir ett långtidskontrakt med Lotta och Stefan som programledare.”

TV4:s svar efter tittarnas oro

Men nu kan TV4 lugna alla tittare. Trots att de ännu inte kan berätta vad den stora nyheten handlar om kan de däremot säga att det inte berör varken Lotta Engberg eller Stefan Odelberg.

I ett meddelande till Hänt skriver John Sarafian, pressansvarig på Bingolotto:

”Det här är inget som berör Lotta eller Stefan.”

Annons