Gravida Carolina Gynnings avslöjande om bebisens kön

Carolina Gynning

Efter en lång tids försök har det äntligen hänt och Carolina Gynning väntar barn med pojkvännen Viktor Philipson.
Nu avslöjar tv-profilen och konstnären ytterligare hemligheter om den lille där inne.

Det kom som en riktig glädjechock när multitalangen Carolina Gynning, 42, i januari avslöjade att hon är gravid tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson, 34. Men vägen dit har inte varit en dans på rosor. Redan i början av parets förhållande berättade Carolina att de gärna ville ha ett barn tillsammans. Det var dock lättare sagt än gjort och efter långa försök drabbades de av ett missfall.

Tron om att kärleksparet någonsin skulle få ett barn tillsammans sjönk ytterligare då de i början av sommaren gjorde offentligt att de gått separata vägar. Att de skulle kunna hitta tillbaka till varandra var dock aldrig en omöjlighet då Carolina hela tiden menat på att det var hennes absoluta målbild.

Men nu väntar Carolina och Viktor alltså sitt första barn, och det samtidigt som vännen och poddkollegan Carina Berg, 43, är gravid. Barnet blir Carina och maken Erik Bergs andra gemensamma barn.

Lyckan är total och på sociala medier lägger vännerna ofta upp bilder tillsammans med magarna i vädret.

Svåra tiden under graviditeten

LÄS MER: Emils första ord om Margaux förlovningslycka

Det är dock inte alltid det lättaste att vara gravid. Oron för hur bebisen i magen mår samtidigt som man själv blir tyngre och tyngre kan tära på den allra bästa. Så även på Carolina. I podcasten Berg & Gynning – hittar sig själva berättade hon nyligen att varken hennes psykiska eller fysiska mående är på topp i nuläget.

– Jag mår så psykiskt dåligt nu Berg, du vet ju vad jag har tagit mig igenom här. Urinvägsinfektion, vi fruntimmer som är här i podden och lyssnar. Det är fan det värsta man kan ha, säger Carolina i podden.

Det är inte heller den första urinvägsinfektionen som drabbat Carolina under graviditeten och som läget är just nu kan hon inte äta några fler penicillinkurer med hänsyn för barnet.

Carolinas hemlighet

Som tur är verkar inte sjukdomen ha tagit knäcken helt på Carolina som i sitt senaste Instagram-inlägg är riktigt glad. Sista ultraljudet är avklarat och förutom att hon fått reda på att barnet ser fullt friskt ut bär hon nu också på en hemlighet.

Nämligen vilket kön barnet har:

”Allt är bra med bebis! Sista ultraljudet avklarat sååå skönt. 10 fingrar 10 tår fint hjärta och lungor. Och allt annat man kan mäta och kolla! Och nu vet jag vad som ligger där inne?”, skriver Carolina i inlägget.

Men om det är en liten pojk eller tös som ligger där inne kan vi ännu bara spekulera i. Det är en vetskap som Carolina bestämt sig för att hålla för sig själv. Än så länge i alla fall..

LÄS OCKSÅ: Därför gjorde Carolina och Viktor slut

SLÄS OCKSÅ: Carina Bergs chock efter händelsen hos barnmorskan

FOTO: TT/Instagram

Senaste nytt