Lasse Holm om Lotta Engbergs kärlekslycka med doktor Mikael Sandström

Lotta Engberg, Doktor Mikael Sandström och Lasse Holm

Foto: TT

Lasse Holm är en vän och kollega till Lotta Engberg.
I en intervju med Hänt berättar han nu om glädjen över Lottas stora kärlekslycka med TV4-profilen doktor Mikael Sandström.
– Jag tycker det är så kul för Lotta för hon är så jäkla kär i Mikael, säger Lasse.

Låtskrivaren och producenten Lasse Holm, 77, lever ett fartfyllt liv och har ständigt nya projekt i sikte. Nyligen var han aktuell med den digitala sändningen Julfika med Lasse Holm och vänner, som uppskattads rejält på äldreboenden och av seniorer. Programmet gästades dessutom av Lasses vänner Lotta Engberg och Lasse Berghagen.

– Det var verkligen jättekul och jag hade då ringt Lotta och Lasse som är nära vänner till mig. Båda ställde upp direkt. Lasse läste upp en dikt och Lotta tog emot oss i Bingolotto-studion och visade runt lite, säger Lasse Holm under en intervju med Hänt.

Lasse Holm om vänskapen med Lasse Berghagen och Lotta Engberg

Lasse Holm, Lasse Berghagen och Lotta Engberg är alla folkkära profiler som än idag har fullt upp. Trots detta har de tre vännerna alltid tid att hålla sin vänskap vid liv.

– När vi är i varandras närområde så är det alltid att man åker förbi och säger hej och tar en fika. Lasse och jag vi har haft en middag planerad det här året men sen kom då corona och hela pandemin. Lasse är försiktig och hans fru avrådde så vi har haft lite mer snack i telefon, säger Lasse Holm och fortsätter:

– Lotta träffar jag då och då i olika sammanhang, mest i jobbet. Men Lotta och jag vi har varit grannar i Spanien och jag har sett hennes båda döttrar växa upp och suttit med dem i knät. Lotta är som en syrra för mig kan man säga.

Glädjen över Lottas kärlekslycka med doktor Mikael

Under det gångna året har Lottas kärleksliv varit ett hett ämne. Hon och tv-profilen doktor Mikael Sandström, 62, har nämligen funnit kärleken i varandra och duon har blivit ett av det svenska folkets absoluta favoritpar. Lasse har i nuläget inte fått möjlighet att träffa Lottas nya kärlek, däremot kan han bekräfta att lyckan är stor.

– Jag retar alltid henne lite, eller inte retar men jag tycker det är så kul för Lotta för hon är så jäkla kär i Mikael, så det är skitkul, säger han.

– Vi har inte hunnit ses än men Lotta har sagt att så fort den här pandemin släppet och våren kommer. Då ska vi spela golf, Mikael, Lotta, jag och min fru. Lotta har blivit en riktig golfspelare just nu och doktor Mikael har tagit grönt kort, du ser vad kärleken kan göra.

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens ord om sonen Tim Wahlgren – det gör han idag

LÄS OCKSÅ: Loa Falkman hoppar av Ica-reklamen - plötsliga beskedet