Petra Medes chock efter upptäckten i Let's dance: ”Verkligen galna”

Petra Mede

Petra Mede är en av programledarna i Let's dance 2022.
Nu delar hon plötsligt med sig av ett oväntat uttalande om deltagarna.
– De blir verkligen galna, säger Petra i Framgångspodden.
0:20

Efter reklamen: Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"

(0:20)

Petra Mede, 52, och David Lindgren, 39, programleder även i år TV4:s långkörare Let's dance. Det var under säsongen 2021 som duon tog över efter att David Hellenius, 47, och Tilde de Paula Eby, 49, valt att lämna uppdraget.

På lördagskvällarna får vi nu följa Petra och David samt ett helt gäng kända ansikten, som bland andra Marie Mandemann, 57, Eric Saade, 31 och Aron Anderson, 34.

Exklusivt
Tareqs barnbesked med 19 år yngre kärleken Sofia

Petra Medes gravidlycka – skaffar barn på egen hand

Strax innan premiären avslöjade Petra att hon väntar sitt andra barn, denna gång utan partner. Det var när hon gästade Nyhetsmorgon som den stora nyheten offentliggjordes.

– Det här gör jag på egen hand, som jag gör med så mycket i livet, sa Petra då.

Till tittarnas stora glädje visade Petra för första gången upp gravidmagen under säsongspremiären. Även om bebisen är beräknad att födas på midsommar och Petra därmed kommer vara långt gången i graviditeten under inspelningarna, så tog hon sig självklart an jobbet.

Uppdraget är nämligen något hon tycker är väldigt roligt och när hon nu gästar Framgångspodden berättar hon nu anledningen.

– Jag programleder ju Let's dance i vår. Det blir spännande, det är alltid spännande gäster. Och alltid spännande att se vart det tar vägen för människor blir som förbytta i det programmet. De tappar allt, på tal om att träna. Då är det här också medelåldersmänniskor som ska ta det lite lugnt men de blir som att de är elit-dansare eller MMA-fighters, säger Petra i podcasten.

Petter Stordalen om framtiden med flickvännen Märta

Se klippet här!

Kängan till Let's dance-deltagarna efter upptäckten

Alexander Pärleros, som driver podcasten, berättar att han har hört att folk blir så inne i dansandet att de bli deprimerade när de sedan kliver ur Let's dance-bubblan, något Petra kan förstå.

– Jag kan förstå det. Nu säger jag det här med all kärlek men de blir verkligen galna. Man får höra liksom att Suzanne Axell står på filmhuset och tränar dans klockan 06 en söndagsmorgon. Då tänker man ”vad har hänt här egentligen?”, säger Petra Mede och syftar på förra säsongen innan hon fortsätter:

– Det är som att vara på ett läger och så filmar man det. Jag har varit på fruktansvärda läger men så har jag varit på något ridläger där jag tänkte att de här tio människorna är mina bästa vänner för resten av livet. Sen blir det kanske inte så men just då och där är det så.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!