ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Let’s dance Jasmine bor ihop med Aaron – så tycker pojkvännen om situationen

02 apr, 2022 
ARON ANDERSSON, JASMINE TAKACS, SOURAV
Let's dance-profilen Jasmine Takács har alltid varit väldigt hemlighetsfull kring sitt kärleksliv – fram tills nu.
För Hänt avslöjar hon nu detaljer om distansförhållandet och sambolivet med danspartnern Aaron.
Annons
Arons starka känslor inför sin medverkan i Let's dance 2022Brand logo
Arons starka känslor inför sin medverkan i Let's dance 2022

Let's dance 2022 är äntligen igång och det är med stor glädje som tio svenska kändisar har tagit sig an uppdraget att lära sig dansa pardans!

Hittills har vi fått se en deltagare lämna programmet och det blev ingen mindre än folkkära favoriten Mia Parnevik, 54.

– Det är väl tråkigt att åka ut naturligtvis men, jag tycker alla har varit så duktiga och vi har haft så roligt, sa Mia när det stod klart att hon måste lämna.

Några andra som blivit riktiga favoriter bland tittarna är föreläsaren, äventyraren och inspiratören Aron Anderson, 34, som dansar med proffsdansaren Jasmine Takács, 34.

Jasmine har synts i Let's dance i flera säsonger nu och är ett välkänt ansikte för tv-tittarna. Förra året dansade hon ihop med Michel Tornéus, 35, och de landade på en hedrande fjärde plats. Men i år dansar hon som sagt med Aron Andersson och det är en ny utmaning för henne att dansa rullstolsdans!

Annons

Jasmine Takacs om relationen till danspartnern Aaron Brown

När det inte är Let's dance så är det dansshower för full rulle som står på agendan för Jasmine. Tillsammans med proffsdansaren Aaron Brown, 32, har hon en egen show som heter Dance the night away. De turnerar med showen världen över och de har både danserskor och sångerskor.

Under förra veckan var det faktiskt nära att vi skulle få se Aaron i Let's dance. Han hoppade nämligen in och tränade med deltagaren Cecilia von der Esch, 36, då hennes danspartner Hugo Gustafsson, 24, låg hemma och var sjuk. När lördagen var kommen hade Hugo lyckligtvis kryat på sig och han och Cecilia dansade precis som planerat.

Att Jasmine Takacs och Aaron Brown står varandra nära är något som är säkert. Faktum är att de till och med bor tillsammans.

– Vi är som bror och syster, vi bor ihop. Det är också lite så att om man dejtar mig så dejtar man båda oss, berättar Jasmine för Hänt.

JASMINE TAKACS, AARON BROWN
Jasmine och hennes danspartner Aaron Brown.

Jasmine Takacs om pojkvännen och distansförhållandet

Jasmine berättar också hur det står till på kärleksfronten. Sedan tre år tillbaka är hon nämligen ihop med riskkapitalisten Sourav. Han är amerikan och bor i New York så de har därmed ett distansförhållande.

Annons

– Det som är så underbart med min kille är att han också ser Aaron som en familjemedlem, det är också att vi hänger alla tre. För jag bor ju ihop med Aaron och vi gör verkligen allt tillsammans, vi har jättebra relation. Vi stöttar varandra i allt vi gör.

Jasmine berättar mer om hur distansen funkar för henne och Sourav.

– Det funkar faktiskt otroligt bra, för jag bor ju normalt sett i London eller Dubai och sedan Sverige när det är Let's dance. Så jag flyger ju runt som en liten fladdermus i världen och jobbar och har mig, säger Jasmine till Hänt och fortsätter:

– Han är den första som verkligen supportar det jag gör till 100 %. Det är rätt skönt att ha distans så när man väl ses då är allting jättebra, det finns inga bråk, jag är en väldigt lugn människa så jag bråkar inte. Sedan så är det ganska skönt att fokusera på det projektet man gör.

Jasmine tillägger att Souravs mål i livet är att hitta ett botemedel för cancer. Han tycker därför att det är väldigt kul att Jasmine nu dansar med Aron Andersson i Let's dance, eftersom Aron haft just den typ av cancer.

– Så det är superkul, jag längtar tills de får träffas!, säger Jasmine till Hänt.

LET'S DANCE 2022
Jasmine dansar med Aron i Let's dance 2022. Hon bor ihop med Aaron Brown och har ett distansförhållande med pojkvännen Sourav.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jasmine Takacs

Annons