Let's dance-profilen ställer in – beskedet bara dagar innan sändning

Let's dance 2022

Let's dance 2022 är igång och under lördagen kan stora förändringar ske.
En av deltagarna tvingades ställa in sin medverkan i Nyhetsmorgon häromdagen och kan komma att behöva ersättas på lördag.
– Det är dramatik redan vecka två, säger Maria Forsblom i Nyhetsmorgon.
0:53

Efter reklamen: Arons starka känslor inför sin medverkan i Let's dance 2022

(0:53)

Ännu en säsong av långköraren Let's dance har haft premiär. I årets upplaga får vi se bland andra Marie Mandelmann, 57, Eric Saade, 31, Aron Anderson, 34, och Mia Parnevik, 54, tävla.

Premiäravsnittet gick till historien

Under premiären, som gick av stapeln för en vecka sedan, fick vi inte bara se fantastiska dansnummer samt hur en långhårig Jesper Parnevik, 57, överraskade sin Mia. För första gången visade dessutom Petra Mede, 52, upp sin gravidmage, något som fick tittarna att jubla. Dessutom hyllades Aron Andersson med stående ovationer efter att bjudit svenska folket på den första rullstols-dansen i Let's dance historia.

Exklusivt
Tareqs starka ord om ex-frun – efter händelsen med dottern

Nu är det dags för en ny vecka och deltagarna har slitit ordentligt för att lära sig ännu en dans. Under lördagen är det dessutom daga för första utröstningen och spänningen är olidlig gällande vem som tvingas lämna tävlingen först.

Kan tvingas ersättas efter sjukdomskampen

Någon som förra veckan chockade både juryn och svenska folket med sin tango var skådespelaren Cecilia von der Esch, 36. Under torsdagen gästade hon Nyhetsmorgon och avslöjade då några tråkiga nyheter. Danspartnern Hugo Gustafsson, 24, har plötsligt blivit sjuk och därmed inte kunnat träna i veckan.

Hugo skulle ha medverkat i Nyhetsmorgon men tvingades ställa in sin medverkan. Frågan är nu om han även kommer att saknas i lördagens direktsändning.

– Han har blivit förkyld och behöver vila. Så igår fick jag träna med en annan dansare och nu på torrepet efter det här kommer Aaron hoppa in igen och så kör vi lite träning. Så hoppas vi att Hugo kommer tillbaka imorgon, säger Cecilia i Nyhetsmorgon.

Gustav Mandelmanns om Maries chanser i Let's dance 2022

Se klippet här!

– Det är dramatik redan vecka två här, utbrister programledaren Maria Forsblom.

För tillfället är det proffsdansaren Aaron Brown som ersätter Hugo under träningarna. Aaron har tidigare tävlat i Let's dance och är tävlingsdansar vanligtvis med Jasmine Takacs som i år dansar med Aron Andersson.

I nuläget är det oklart om Hugo kommer att kunna tävla på lördag eller om han behöver bytas ut även när det är skarpt läge.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!