Jesper Parneviks utseendeförändring – följarna i chock efter nya bilden

JESPER PARNEVIK, MIA PARNEVIK

Jesper Parnevik har tagit sig hem till Sverige för att överraska familjen i Stockholm.
Men ett och annat har hänt sedan vi såg honom sist.
Nu visar han upp sin stora utseendeförändring!
Mia Parneviks starka känslor efter Jespers överraskning i direktsändning
0:28

Efter reklamen: Mia Parneviks starka känslor efter Jespers överraskning i direktsändning

(0:28)

Slå på ljud

Golf-legendaren Jesper Parnevik, 57, och hustrun Mia Parnevik, 54, är ett av Sveriges mest kända kärlekspar. Tillsammans har de barnen Peg, 26, Penny, 25, Philippa, 22, och Phoenix, 21.

Under årens lopp har familjen Parnevik rest väldigt mycket och anpassat sig efter Jespers golftävlingar. Men stor del har de tillbringat i Jupiter, Florida. Den gigantiska villan med egen strand, pool och biograf har svenska folket fått se på väldigt nära håll i den egna realityserien Parneviks. Men efter fyra säsonger valde familjen att lägga ner den showen.

Sedan dess har mycket hänt och i samband med coronapandemin valde flera av barnen att lämna USA. Vid vissa tillfällen befann sig alla barnen i Sverige. Men en person som valt att flytta till Sverige permanent är Penny.

Jesper Parnevik överraskar hustrun Mia i direktsändning

Just nu befinner sig även Mia i Sverige på obestämd tid. Hon är nämligen en av kändisarna i Let's dance 2022. När Hänt träffade Mia och hennes danspartner Tobias Karlsson, 44, på pressträffen berättade Mia om det starka band som de har byggt upp.

– Vi har väldigt roligt och vi har klickat och ja, vi båda är från Örebro!, berättade Mia glatt för Hänt.

TOBIAS KARLSSON, MIA PARNEVIK

Mia och Tobias på pressträffen!

FOTO: LINA GUSTAFSSON

Under premiärkvällen fick vi se Mia och Tobias i en samba och de fick måttliga poäng från juryn. Faktum är att de hamnade på en sista plats efter att juryn hade delat ut sina poäng. Men som tur är för Mia och Tobias så åker ingen ut i första avsnittet, poängen räknas istället ihop till nästa veckas avsnitt.

Trots de låga poängen från var det ändå en sprudlande glad Mia Parnevik som stod i green room och då hände något som gjorde henne ännu gladare! In kom nämligen maken Jesper och överraskade henne! Mia trodde ju att Jesper befann sig hemma i USA så chocken var total.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarnas chock efter Jesper Parneviks nya utseende

Att Jesper är hemma i Sverige igen är en fröjd för hela familjen! Inte minst för lilla barnbarnet Atticus, 2, som är ett stort fan av sin morfar.

Atticus mamma, Penny Parnevik, fångade återföreningen mellan son och morfar och nu är följarna i extas över deras fina band till varandra. Men Pennys följare har även lagt märke till något helt annat – nämligen att Jesper gjort en drastisk utseendeförändring!

”Trodde Jesper hade peruk först, var väl länge sedan han hade mycket hår eller? Ni har så fina lockar”, skriver en person och flera andra håller med.

”Trodde han hade peruk först. Mys”, skriver en annan.

”Gud vad fin han är i långt hår, både Atticus och din pappa”, skriver en tredje.

”Ny frissa på Jeppe?”, konstaterar en annan.

FOTO: Charlie Neibergall, Cecilia Liljeton/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN