TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Filip Lamprechts familjelycka med Idol-profilen – bilden avslöjar

21 mar, 2022 
Filip Lamprecht
Visste du att Filip Lamprecht har en gemensam syster med en tidigare Idol-deltagare?
Nu har de lagt upp nya bilder tillsammans.
Läs allt om relationen här!
Annons
Artisten Liamoos önskan till dottern Alina: "Syskon är alltid bra"Brand logo
Artisten Liamoos önskan till dottern Alina: "Syskon är alltid bra"

Filip Lamprecht, 24, tog alla med storm i samband med sin vinst i Let's dance ifjol. Många visste dock vem han var innan dess, då han har två kända föräldrar –nämligen Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht.

Nu har Filip synts umgås med en Idol-profil, nämligen ingen mindre än hans tidigare bonussyster Tess Gustafsson. Se bilden här!

Tess Gustafsson om relationen till Filip Lamprecht

Tess Gustafssons mamma är den före detta elitidrottaren Erica Johansson. Hon och Filips pappa, Martin Lamprecht, var tidigare gifta och fick ett barn tillsammans, dottern Wilda Lamprecht.

För ett par år sedan gick Erica och Martin skilda vägar men Filip och Tess har haft en fortsatt god relation, de var alltså tidigare bonussyskon.

Annons

Dock hörs de ganska sällan numera då de inte bor ihop längre, har Tess tidigare berättat för Hänt.

– Martin är min lillasysters pappa och vi hörs då och då. Eftersom vi inte bor tillsammans längre så minskar ju den vardagliga kontakten, vilket inte är så konstigt, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Filip och jag har sällan kontakt, men vi finns alltid som stöttepelare på håll. Han har min stöttning i allt han tar sig an och jag är glad för de framgångar han nått de senaste året.

Tess och Filips lycka – träffades och åt middag tillsammans

Tess har nu publicerat ett bildspel på Instagram och på en av bilderna syns hon tillsammans med Filip, samt deras gemensamma syster Wilda Lamprecht.

Annons

”Fotobomb från senaste veckorna”, skriver Tess.

Vad kul att se dem umgås igen!

Tess Gustafsson föll på målsnöret i Idol 2020: ”Fy vad jag grät”

Tess slog igenom i Idol 2020. Hon sig dock aldrig vidare till topp 13. Inför den allra sista uttagningen till fredagsfinalerna föll hon på målsnöret.

– I efterhand kan jag tycka att det var fel av produktionen att låta mig stå ensam kvar, utan någon stöttande hand bredvid. Och för att se förbi jantelagen litegrann, så tycker jag väl även att jag hade sångrösten för att åtminstone kvala in till fredagsfinalerna, sa Tess till Hänt då och fortsatte:

– Men för att inte glömma, det är ett tv-program och det finns säkert mängder av anledningar som spelar in, utöver att ha en bra sångröst.

Ovan syns Tess Gustafsson i samband med Idol 2020.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Claudio Bresciani / TT

Annons