Därför vill inte Martin Melin skaffa fler barn – sanningen om beslutet

Martin Melin om barn

Från sina tidigare äktenskap har Martin Melin barnen Felix, Charlie och Fanny. Blir det fler i framtiden?
Nu berättar kändispolisen om sina tankar kring att utöka familjen ytterligare!

I vår kommer TV4-tittarna att få se Martin Melin, 54, visa vad han går för på dansgolvet i Let's dance 2021. Martin är långt ifrån en främling för svenska folket, han blev nämligen känd redan på 90-talet när han vann den första säsongen av Robinson. Sedan dess har han medverkat i flera olika tv-program, nu senast Den stora hälsoresan där han genomförde träningsprogrammet 16 weeks of hell.

LÄS MER: Magdalena Graaf visar upp nya kärleken Louie

Martins kärleksliv är ett ämne som skapat många rubriker genom åren. Två år efter vinsten i Robinson träffade han sin första fru Christina Melin, 43. De forna makarna fick barnen Fanny, 17, och Felix, 13, ihop innan de 2007 valde att gå skilda vägar. Idag har Martin och Christina en fin vänskapsrelation.

Skilsmässan från Camilla Läckberg

2010 vaknades det återigen bröllop för Martin Melins del. Då lovade han författaren Camilla Läckberg, 46, evig trohet under en ceremoni på Häringe slott utanför Stockholm. Camilla och Martin fick sonen Charlie Melin, 11, tillsammans.

Men kärleken varade inte för evigt denna gång heller. 2014 lämnades skilsmässoansökan in och äktenskapet var över.

Efter det har Camilla Läckberg gift om sig med Simon Sköld, 33, som hon än idag är upp över öronen förälskad i. Martin Melin har inte gått ut med en ny relation sedan separationen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Martin Melin om livet som singel

Eftersom Martin är singel har han mycket tid att tillbringa med sina tre barn och det verkar som att han trots två skilsmässor i bagaget får familjepusslet att gå ihop med bravur.

I en intervju med Aftonbladet förklarade kändispolisen nyligen att hans huvudfokus inte ligger på att träffa någon ny partner. Istället är det förberedelserna inför Let's dance 2021 och barnen som upptar hans dagar.

– Jag blir uppvaktad, så är det. Men jag dejtar mindre än vad folk tror, säger han till tidningen.

Därför vill inte Martin Melin skaffa fler barn

I tidigare intervjuer har det framkommit att Martin inte har tappat hoppet om den stora kärleken trots de tidigare uppbrotten.

Men något som han dock verkar vara helt klar med är barn. Nu berättar Martin varför han inte vill utöka familjen i framtiden.

– Jag är färdig, det kan jag säga. Jag har väldigt svårt att se mig skaffa barn i den här åldern. Mina barn börjar bli så pass stora nu, jag är klar med småbarnstiden. Jag skulle inte tillåta mig att bli kär i en barnlös 35-åring, säger Martin Melin till Aftonbladet.

LÄS OCKSÅ: Simon Sköld om verkliga relationen till bonusdottern Meja Eriksson

LÄS OCKSÅ: Martin Melins avslöjande om romanserna i årets Let's dance

FOTO: Tommy Holl/TT, Karin Törnblom/TT