Martin Järborg bryter ihop efter snuskiga missförståndet i Nyhetsmorgon

Martin Järborg

Under onsdagens sändning av Nyhetsmorgon var bland andra dejtingexperten Angela Ahola på plats i studion.
Det är då programledaren Martin Järborg bryter ihop helt efter det snuskiga missförståndet.

Det är mycket som kan hända i direktsänt tv, något som programledaren Martin Järborg märkte under onsdagens sändning av Nyhetsmorgon. Det var när dejtingexperten Angela Ahola skulle berätta om det perfekta första meddelandet att skicka till en potentiell framtida partner som programledaren missförstod vad det var Angela menade.

Tv-tittarnas kritik mot doktor Mikael i Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon som sänds varje dag på TV4 har kommit till att bli ett favoritprogram för många i Sverige, inte minst för programledarnas underhållande sätt att framföra diverse nyheter och djupgående diskussioner med både kända och okända gäster i studion.

Men trots att programmet är ett populärt morgonprogram så möts det ibland av kritik från tittarna.

Doktor Mikael Sandström som ofta gästar studion för att diskutera om kroppen, medicin och läkemedel möttes bland annat av stora reaktioner från tittarna häromdagen. Detta efter att han pratade om ämnet socker och dess påverkan på kroppen.

Hannas ilska efter händelsen med Martin

Flera TV4-tittare rasade nämligen över att Mikael sa att socker är inte ett gift.

Doktor Mikael valde då att svara på kritiken genom att säga att det är svårt att hinna med och redogöra och förklara ett så stort ämne på den korta tid som han har under hans inslag i Nyhetsmorgon.

Martin Järborg bryter ihop efter snuskiga missförståndet

Under onsdagen var, som tidigare skrivet, dejtingexperten Angela Ahola på plats i studion för att prata och ge tips om dejtinglivet.

Under inslaget där hon berättar om hur man ska formulera sig rätt i ett meddelande till en potentiell partner säger hon att längden är viktigt. Programledaren Martin missförstår då henne och tror att hon syftar på längden på mannens könsorgan.

– Ska man ange den i centimeter då?, frågar Martin.

Han inser snabbt att det inte var den längden hon syftade på och bryter ihop i ett skrattanfall.

– Vi pratar om en annan längd, nu får jag hålla tungan rätt i mun. Det var ditt fel! Du förstörde allt, skrattar Angela varpå Martin ber om ursäkt för sitt missförstånd.

LÄS OCKSÅ: Pejas ord om kyssarna i Bonde söker fru 2021 – tjejernas reaktioner

LÄS OCKSÅ: Carina Berg om pinsamma händelsen med sonen Holger

FOTO: Nyhetsmorgon/TV4 Play

Senaste nytt