TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Martin Järborg drabbad av corona – första orden om sjukdomstiden

14 apr, 2021 
Martin Järborg
Martin Järborg har saknats i Nyhetsmorgon i veckan, och många tittare har undrat var han tagit vägen.
Nu kommer programledaren själv med ett svar.
”Testade positivt för covid-19 under påskhelgen”, skriver han.
Annons
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringenBrand logo
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringen

Nyhetsmorgon har vi kunnat följa i snart hela 30 år. Olika programledare har tagit plats under åren. Exempelvis var Soraya Lavasani och Jesper Börjesson länge en omtyckt duo i Nyhetsmorgon innan Jesper valde att göra karriärsbyte och Soraya gick på mammaledighet.

Som ersättare kom faktiskt Maria Forsblom in för Soraya och Martin Järborg för Jesper. Den nya duon blev snabbt omtyckta, men de har nu splittrats, då Soraya är tillbaka i tv-rutan igen efter mammaledigheten.

I veckan har inte programledaren Martin Järborg synts leda Nyhetsmorgon överhuvudtaget tillsammans med Soraya Lavasani. Istället har vi fått se programledaren Anders Philblad rycka in och leda tittarna genom morgonen tillsammans med kollegan Soraya.

Tittarnas oro efter Martin Järborgs frånvaro i Nyhetsmorgon

Det har varit påsklov i Stockholm och Martin Järborg har som sagt inte synts till under vardagarna tillsammans med sin kollega Soraya. Men efter påsklovet har Martin ännu inte dykt upp i tv-rutan och många tittare undrar var Martin befinner sig egentligen.

Annons

Hänt har utan framgång sökt TV4 för att få svar på varför Martin Järborg inte har varit med i Nyhetsmorgon den senaste tiden. TV4 har heller inte besvarat tittarna i kommentarsfälten på Instagram, då det är många som undrat var Martin är med kommentarer som:

”Har Martin slutat?”, Hej! Har Martin slutat?”, ”Hjääälp, var är Martin?”, ”Är Martin sjuk?”.

Martin Järborg drabbad av corona

Nu har Martin Järborg själv gått ut med ett svar på sin Instagram, om varför han inte lett Nyhetsmorgon senaste tiden. Till en bild på ett par solglasögon förklarar Martin att han blivit smittad av coronaviruset under påskhelgen, detta är alltså anledningen till att han inte medverkat på hela veckan.

Till bilden skriver tv-profilen: ”Har blivit en del ofrivilligt slappande i vårsolen på sistone. Testade positivt för covid-19 under påskhelgen. Förhållandevis mild variant men segdragen. Hoppas vara tillbaka i sändningsbart skick nästa vecka!”

Annons

Vidare skickar många tittare sitt stöd och önskar att Martin ska krya på sig och vara tillbaka i rutan snart: ”Var rädd om dig krya på dig”, skriver en.

Följt av en annan: ”Ja man saknar dig i rutan. krya på dig” och ”Tråkigt! Hoppas du snart är tillbaka i rutan!”

Även Martins kollega Soraya kommenterar att hon saknar Martin och hoppas att han kryar på sig.

”Krya på dig kompis, vi saknar dig”, skriver hon.

FOTO: TV4

Annons