LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Marianne Mörck kär i ung engelsman – avslöjar hemliga relationen

01 dec, 2021 
AvCharles Thulin
Marianne Mörck.
Efter oväntade kärleksförklaringen till Lars Lerin – nu avslöjar Marianne Mörck hemliga relationen med en ung engelsman.
Annons
Marianne Mörcks hemliga kärlek i EnglandBrand logo
Marianne Mörcks hemliga kärlek i England

Skådespelaren Marianne Mörck, 72, har ett tungt äktenskap bakom sig där maken söp ihjäl sig. Hon kommer också från en dysfunktionell uppväxt med sina adoptivföräldrar.

Trots allt elände finns det ljusglimtar i Mörcks liv.

Nu berättar hon om sin hemliga kärlek. Det var på en språkresa i Bournemouth som hon blev blixtförälskad.

– Jag var ganska hårt hållen, väldigt hårt hållen när jag var liten. Och plötsligt när jag skulle studera engelska så blev jag ju så fri. Och det blev så skönt, säger hon i Skavlan och berättar om kärleksmötet:

– Plötsligt så ligger det en sådan här ”beatnick”, som det hette då och spelade liksom artisten Donovan eller någonting på gitarren.

Marianne var julvärd i SVT 2019 och gästades av Andreas Weise.

Den unge mannen tog Mörck med storm.

– Han var snygg, vacker, han var ”handsome”. Han var lugn, han var inte liksom ”hello”, utan han var bara vanlig och han ville jobba med väg och vatten, säger Marianne.

Annons

Mannen brukade spela gitarr och Marianne gjorde snittar till deras möten och de drack cider.

– Vi blev väldigt nära, det blev vi. Det var bara honom. Alltså det var bara han som fanns. Han var vanlig och ändå var han fri. Han hade ett eget liv, kunde se världen och jag kom ju direkt från yllebyxor och tandställning, säger Mörck.

Marianne har berättat om sina känslor för Lars Lerin, som är gift med Junior.

Hon minns med glädje tiden i England.

– Han var så jordad, grundad och han spelade gitarr för mig och babbel babbel. Jag sa till mamma: ”Det var så bra kurs, jag måste få åka nästa år”.

Marianne om varma känslorna för Lars Lerin

Marianne Mörck är i dag singel. Men i sin nya bok Som ett surr mellan brösten berättar den folkkära tv-personligheten om sina oväntat varma känslor – för Lars Lerin, 67.

”Lars Lerin skulle jag gärna gifta mig med, om jag fick och om det passade. Jag har sagt till hans make Junior att vi väl skulle kunna ha delad vårdnad om Lars. Det gick han med på”, skriver Mörck i boken.

Foto: TT

Annons