Maria Montazamis familjelycka – bilderna visar stora glädjen

Maria Montazamis och barnen

Maria Montazami har barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas tillsammans med Kamran Montazami. Nu är hela familjen samlad och lyckan är total för Hollywoodfrun. Se bilderna på familjen här!

Maria Montazami, 55, har fyra barn tillsammans med maken maken Kamran Montazami som hon varit gift med i över 30 år.

Dottern Sara är den äldsta och är 30 år, Hanna är 27, Emma är 24 år och Nicholas som är den yngsta i skaran är 23 år. De är alla födda i USA och har blivit mer eller mindre kända genom deras mammas medverkade i Svenska Hollywoodfruar.

Dotterns oro för mamma Marias medverkande i realityserien

Men Marias medverkade i den svenska realityserien var från början inte helt självklart för dottern Sara. Tidigare har hon berättat för Hänt om oron inför mammans medverkade i serien:

– I början var vi osäkra på om hon verkligen skulle göra det här, för det är ett väldigt stort steg att bli en del av en realityserie. Men efter att vi såg hur bekväm och naturlig hon var på tv så var det helt enkelt en perfekt matchning, säger Sara Montazami till Hänt och fortsätter:

– Vi är glada att hon gjorde det här, för det har lett till affärsmöjligheter både för henne och för hela familjen, sa hon då.

FAMILJEFLYT Sigrids stora lycka med Robin – nya bilderna visar

Den äldsta dottern Sara jobbar som modell och mäklare, Hanna är en influencer och även hon och modell, yngsta systern Emma studerar till att bli veterinär och yngsta brodern Nicholas pluggade biologi på universitetet och tog examen förra året.

Förra året chockades följarna över hur lik Nicholas är sin pappa Kamran Montazami. I kommentarsfältet på Marias Instagram välde kommentarerna om likheten in:

”Vad lik sin far han är”, skriver en person i en kommentar.

”Så lik far sin! Coolt att han läser biologi!”, hälsar en annan.

Maria Montazamis familjelycka

Maria är en flitig sociala medier användare och hon uppdaterar aktivt sina följare om vad som händer i hennes liv. Förra veckan delade hon med sig av deras lyxsemester på båten tillsammans med Kamrans mamma.

Dock saknades deras gemensamma barn på lyxresan. Med alla barnen utflugna och bor på olika håll tar Maria varje tillfälle till att föreviga stunden med barnen när de alla är på samma plats. För några dagar sedan la Hollywoodfrun nämligen ut ett par bilder på barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas som alla är samlade igen följt av texten:

”Ett leende och ett varmt hjärta kommer man ganska långt med.”

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks ord om nya romansen med Jesper Niklasson: ”Min tvillingsjäl”

LÄS OCKSÅ: Gunilla Persson i storbråk på sjukhuset – polis tillkallades efter tv-fruns utbrott

FOTO: Maria Montazami/Instagram

Senaste nytt