TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Margaux Dietz om saknaden efter sonen Arnold

12 aug, 2021 
https://image.hant.se/image-7538739?imageId=7538739&width=1320&height=1320&cropw=99.29&croph=100&x=0&y=0
Mimmi Fouchenette
Margaux Dietz
Margaux Dietz har delad vårdnad över sonen Arnold.
På bloggen berättar nu Youtubern hur det är att bara ha sonen varannan vecka.
”Blir bara värre och värre”, skriver hon.
Annons
Allt du vill veta om Margaux succékarriär och livBrand logo
Allt du vill veta om Margaux succékarriär och liv

Margaux Dietz, 30, är en svensk bloggare, influencer och programledare. Hon slog igenom för svenska folket 2017 när hon la ut filminspelningen från hennes förlossning då hon fick sin son Arnold, 4. Videon spred sig snabbt och blev en av de mest tittade klippen det året. Sedan dess har Margaux intervjuat alla riksdagspolitiker, programlett flera program samt släppt flera böcker.

Sonen Arnold har varit en stor del till Margaux framgång, han har varit en stor roll i hennes Youtube-kanal men i år bestämde sig Youtubern att sluta visa upp Arnold för att han har blivit såpas gammal. Arnolds pappa Jacob Liebermann var den som först gick ut med att han inte ville att deras son skulle exponeras på sociala medier kort efter deras uppbrott.

I ett inlägg på Instagram från mars i år bekräftar Margaux beslutet att sluta ha med Arnold i kommersiella samarbeten.

”Bland annat beslutade jag i somras att inte längre ha med Arnold i kommersiella samarbeten. Och jag visar som ni märkt och kommenterat inte Arnold på samma sätt som tidigare”.

Annons

Idag lever Margaux tillsammans med en ny partner, Sean Canning. Paret träffades för ett år sedan och håller på att planera sitt bröllop. Eftersom Margaux har valt att inte visa sonen på samma sätt som förut har nu Sean tagit större plats i hennes sociala kanaler.

Arnold bor både ihop med sin mamma och pappa och Margaux har vid flera tillfällen beskrivit hur jobbigt hon tycker att det är att bara ha sonen varannan vecka.

Margaux Dietz om svårigheterna med delad vårdnad

I ett inlägg på bloggen berättar Margaux att det äntligen är hennes vecka med sonen, i samma inlägg beskriver hon att det bara blir värre och värre med uppdelningen.

”Efter matchen fick vi tillbaka Arnold vilket var höjdpunkten på kvällen. Det är verkligen ingenting jag önskar någon förälder att behöva vara ifrån sitt älskade barn och man kan tro att det är något man borde vänja sig vid, men för mig blir det bara värre och värre”, skriver hon.

FOTO: Margaux Dietz/Instagram, Anders Wiklund/TT

Annons