Måns Zelmerlöw och Ciaras familjelycka

Måns Zelmerlöw, Ciara Janson Zelmerlöw

TT
Måns Zelmerlöw och hustrun Ciara Janson Zelmerlöw har varit ifrån varandra en hel del under hösten.
Men nu är familjen återförenad igen och de är lyckligare än någonsin.
Måns Zelmerlöws egna ord om sjukdomskampen med sonen Albert
Slå på ljud

Ett år har gått sedan den folkkära artisten Måns Zelmerlöw, 34, och den brittiska skådespelerskan Ciara Janson Zelmerlöw, 33, gifte sig. De hade då varit ett par i flera år och förra sommaren gifte de sig på samma ö i Kroatien som de även förlovade sig på.

Som väntat var bröllopet otroligt kändistätt och det var många stora namn på plats, bland annat Carola, Sarah Dawn Finer och Oscar Zia.

Innan pandemin bröt ut i våras bodde paret på landsbygden utanför London med deras gemensamma son Albert och Ciaras son Archie, som hon har sedan en tidigare relation. Men när Måns har uttalat sig om barnen kallar han även Archie för sitt barn.

I somras avslöjade paret den glada nyheten att ännu ett barn var på väg, men lyckan fick plötsligt ett abrupt slut som efterlämnade djup sorg.

Den tuffa tiden för familjen

Det var i början av augusti som Ciara delade med sig av det tunga beskedet i inlägg på Instagram efter flera dagars tystnad. I inlägget berättade hon att hon drabbats av ett missfall, och den stora sorg som händelsen bar med sig.

”Tyvärr har vi förlorat vårt fina lilla barn. Det här är det andra missfallet vi har upplevt i år”, skrev hon då.

LÄS MER: Marie Serneholt om sorgen efter uppbrottet från Måns Zelmerlöw

De tråkiga nyheterna om missfallet var inte det enda som varit jobbigt för Måns och Ciara. När coronaläget i världen bara blev värre under hösten har familjen tvingats vara ifrån varandra en hel del. Ciara har varit med barnen i huset strax utanför London, medan Måns har varit i Stockholm och jobbat. Han har nämligen haft fullt upp med sin julshow Tomten & Bocken – En slags julshow som han gör tillsammans med komikern Per Andersson.

Julshowen hann ha premiär och de spelade under en helg på Hamburger Börs innan de nya restriktionerna satte stopp för det hela. Men när han under torsdagen gästade Rix Morronzoo berättade han att julshowen istället kommer hållas live digitalt och biljetter finns att köpa.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ciara har återförenats med Måns i Stockholm

Men mitt i alla motgångar har nu familjen återförenats. Ciara och barnen har lyckats ta sig till Sverige och det märks att Måns är överlycklig över att få träffa sin lilla familj igen.

Nu syns de umgås flitigt då de gör en massa traditioner som hör julen till. Bland annat har det huggit sin alldeles egna gran. Måns har också fått träffa sin lilla son Albert igen och i Ciaras senaste inlägg på Instagram syns det tydligt att de saknat varandra.

Ciaras nya Instagram-inlägg är en tik tok-film där Måns brottar ner Albert och sekunden senare är de utklädda till tomtar.

Hänt har sökt Ciara men hon har valt att inte kommentera familjelyckan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

LÄS OCKSÅ: Linus Wahlgrens stöd till Måns Zelmerlöw – efter tuffa beskedet

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws egna ord om sjukdomskampen med sonen Albert

FRÅN FÖRSTASIDAN