malin watson

Malin Watson om bebislyckan – Let's dance-profilens stora glädje

Malin Watson

Malin Watson kom tidigare i år med beskedet att hon hoppar av Let's dance.
Nu har dans-familjen utökats och Malin berättar om den stora glädjen!
Let’s dance-profilernas hyllning till Benjamin Ingrosso
0:21

Efter reklamen: Let’s dance-profilernas hyllning till Benjamin Ingrosso

(0:21)

Slå på ljud

Malin Watson, 50, är en av de mest rutinerade dansarna i det omåttligt populära programmet Let's dance.

Hon var med i den allra första upplagan av programmet som sändes 2006 och har fullkomligt dansat sig in i folkets hjärtan. Men redan efter en säsong så tog hon en paus på nio år då hon fick sina två söner – James och Alexander Watson.

Dansen är dessutom något som hon delar med sin kära make David Watson som även han arbetar med dans. 2015 gjorde hon senare en comeback i Let's dance och har medverkat varje år.

Fram tills i år när hon kom med nyheten att hon nu dansat sin sista dans i programmet.

Så träffade Malin Watson sin make David

Malin och hennes make David har varit ett par i över 26 års tid. De var båda mitt uppe i tävlingskarriären och det var där och då det uppstod kärlek mellan de två dansarna. I en tidigare intervju med Hänt har hon berättat om när de två blev ett par.

– Kändes bra direkt och vi klickade. Jag kände att det här är rätt och efter det så började vi att dansa. Efter sex månader blev vi pojkvän och flickvän och vi har jobbat ihop sedan dess, sa Malin då och fortsatte:

– Det gick väldigt fort, karriären och att vi blev ihop. Då David är brittisk så valde vi att tävla för England och var en del av det brittiska landslaget även fast det är mycket svårare, säger Malin till Hänt.

Malins ord om kollegans bebislycka

Även maken David arbetar på Let's dance i produktionen så de har minst sagt delat både det ena och det andra i sin relation.

Nu har dessutom Let's dance-familjen utökats ytterligare. Det är nämligen Sigrid Bernson, 33, som också medverkat i programmet flertalet gånger som blivit mamma för första gången med Robin Bengtsson, 32.

Paret fann varandra när de dansade i Let's dance 2019 och har nu alltså fått sitt första gemensamma barn.

Nu berättar Malin om den stora glädjen för sin dans-kollega.

– Jag är jätteglad för deras skull, det är helt fantastiskt. Jag tror att hon har längtat efter att bli bli mamma. Det känns ju, så kändes det ju för mig också, att hur mycket man än uppnår i en tävlingskarriär eller elitkarriär. Men just när man blir förälder, det slår ju allt. Det går inte att jämföra med något annat känns det som. Så jag är så glad för deras skull. Det är verkligen fantastiskt, jättejätte roligt, säger Malin till Hänt.

Däremot har hon inte fått möjlighet att träffa Robin och Sigrids bebis ännu.

– Men vi har inte träffats än.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN