Let’s dance-profilen Malin Watson i sorg efter sonens olycka: ”Smärta”

MALIN WATSON
Exklusivt

Let's dance-profilen Malin Watson har två barn tillsammans med maken David. Att barnen är hennes största prioritet i livet är något som är säkert, därför är sorgen nu stor över ena sonens olycka.
– Önskar jag kunde ta över hans smärta, säger Malin till Hänt.
Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"
0:20

Efter reklamen: Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"

(0:20)

Slå på ljud

Malin Watson, 49, är en av de folkkära och omtyckta dansprofilerna i Let's dance. Under årens lopp har hon minst sagt tagit svenska folket med storm.

Att Malin älskar dans är något som hon delar med sin stora kärlek David Watson, 53.

Malin medverkade för första gången i Let's dance år 2006 och dansade då tillsammans med Peter "Peppe" Eng. Innan hon medverkade i tv-programmet har Malin tävlings-dansat med ingen mindre än världsstjärnan Elton John. Malin tog en paus från Let's dance och fick två söner Alexander, 13, och James Watson, 11, tillsammans med maken David. Hon gjorde därefter en comeback år 2015.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Malin Watsons kärlekssaga med David Watson

Malin och David Watson har varit tillsammans i 26 år. De träffades under tävlingskarriären där de fick upp ögonen för varandra. Hon har tidigare berättat för Hänt om det härliga mötet.

– Kändes bra direkt och vi klickade. Jag kände att det här är rätt och efter det så började vi att dansa. Efter sex månader blev vi pojkvän och flickvän och vi har jobbat ihop sedan dess, sa Malin då och fortsatte:

– Det gick väldigt fort, karriären och att vi blev ihop. Då David är brittisk så valde vi att tävla för England och var en del av det brittiska landslaget även fast det är mycket svårare, säger Malin till Hänt.

Idag bor de tillsammans i Täby, norr om Stockholm med hela familjen.

Hela familjen Watson

Familjen Watson på sommarmingel på Rosendals Wärdshus.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Malin Watsons sorg med sonens olycka

Malin är väldigt nära båda sina söner Alexander och James och i en intervju med Hänt berättar hon nu om hur hennes familj är det bästa i hennes liv.

– Det bästa i mitt liv just nu är min familj. Utan dem vore livet inte värt att leva, säger hon.

Men det är dock inte alltid frid och fröjd att vara förälder. Nu berättar Malin om händelsen med ena sonen och smärtan han tvingas gå igenom.

– Vår yngsta son har brutit armen och var tvungen att genomgå en operation och han har så ont. Önskar jag kunde ta över hans smärta, avslutar Malin Watson till Hänt.

Kändisparen som gjort slut i samband med Let’s dance

Se klippet här!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN