Dermot Clemenger om hemliga relationen med David Watson

Dermot Clemenger och David Watson

Både David Watson och Dermot Clemenger är veteraner i TV4:s succéprogram Let's dance.
Nu avslöjar jurymedlemmen att han och David har en relation utanför inspelningarna.
– Är för evigt tacksam för det, skriver Dermot på Instagram.
Magdalena Forsbergs ord om Tobias Karlssons kamp i Let’s dance
Slå på ljud

Dermot Clemenger, 47, är ett välbekant ansikte för TV4-tittarna. I den första säsongen av Let’s dance var han en av jurymedlemmarna och därefter fortsatte Dermot sitt uppdrag på kanalen i hela tio år.

2016 bestämde sig TV4 ersätta Dermot i Let’s dance. Istället fick tittarna se Cecilia Lazar bedöma deltagarnas prestationer i det populära programmet. Dermot fokuserade då istället på en karriär som medium och artist men redan 2018 var han tillbaka i Let’s dance-juryn.

– Det är klart att det är lite nervöst att vara med igen, men jag har samtidigt deltagit i tio år så det blir bra, sa han till Expressen i samband med sin comeback i Let’s dance.

Dermot om relationen till David Watson

När det kommer till privatlivet är Dermot pappa till tre barn, som han har tillsammans med ex-hustrun Diana Clemenger, 46. Diana och Dermot skilde sig 2010 efter åtta år som äkta makar.

TV4-profilen uttalar sig sällan om sitt privatliv i medierna men är desto mer öppen på sitt Instagram-konto där han titt som tätt delar med sig av sin vardag utanför Let’s dance-bubblan.

I ett nytt inlägg avslöjar Dermot Clemenger något som många TV4-tittare kanske inte vet – nämligen att han har en privat relation med David Watson, 51, som är personen som koreograferar alla öppningsnummer i Let’s dance. David har även varit med och deltagit i programmet ett par gånger, bland annat tillsammans med tv-profilen Anna Book.

”Vi har känt varandra i över 35 år”, skriver Dermot intill en bild på honom och David Watson.

Glädjen över återföreningen

Både Dermot och David kommer från Irland och har bott ihop vid flera tillfällen. De har tävlat mot varandra i diverse danstävlingar och har med åren utvecklat en stark vänskap.

”David har varit där för mig under några av dem lägsta perioder i mitt liv. Är för evigt tacksam för det”, skriver Dermot.

Att nu få jobba ihop i Let’s dance är något Dermot verkar vara väldigt glad över.

”Så roligt det har varit att vara i dansstudion dem sista dagarna och lära mig David’s koreografi. Vilken resa vi har haft sen barndomen på Irland”, skriver Dermot Clemenger i inlägget.

FOTO: Andreas Bardell/Aftonbladet/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN