ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Watson om relationen med Janne Josefsson efter Let's dance

28 aug, 2021 
MALIN WATSON OCH JANNE JOSEFSSON
Malin Watson och Janne Josefsson dansade ihop i Let's dance 2021 och blev nära vänner.
I en intervju berättar Malin nu om deras starka relation idag.
– Han är en underbar människa, berättar hon för Hänt.
Annons
Möt stjärnorna som ligger bakom de exklusiva kläderna i Let's danceBrand logo
Möt stjärnorna som ligger bakom de exklusiva kläderna i Let's dance

Malin Watson är en av proffsdansarna i Let's dance och har under de senaste åren dansat med bland andra stylisten Jonas Hallberg och fotbollsspelaren Jesper Blomqvist. År 2017 vann hon hela tävlingen med Jesper och har sedan vinsten fortsatt vara en återkommande profil i det omtyckta programmet.

Malin är gift med maken David Watson sedan 23 år tillbaka, de två träffades kanske inte helt oväntat i dansvärlden. Det dröjde inte länge innan de blev ett par och idag har de två barn tillsammans. Alexander, 12, är den äldste född 2008 och James är född 2010, 10 år gammal.

I en intervju med Hänt berättar Malin nu om kärleken till maken och relationen till journalisten Janne Josefsson, 68, som hon dansade med i Let's dance 2021.

Malin Watsons kärlekshyllning till maken David Watson: ”Bästa”

För 26 år sedan fann Malin sin David och sedan dess har de dansat ihop och tävlat världen över. De tävlade för det brittiska landslaget och har bland annat uppträtt för Elton John. Malin beskriver sin make som världens bästa människa.

Annons

– Mest fantastiska och mest snällaste man på jorden är han. Jag är snarare den jobbiga och svåra, säger hon skämtsamt och fortsätter:

– Han har ett litet ego. Vårt förhållande fungerar väldigt bra för han har lärt mig leva mig i nuet, medan jag har lärt honom att kommunicera. Man har utvecklas tillsammans genom åren.

Så är relationen till Janne Josefsson efter Let's dance 2021

Malin, som dansade tillsammans med den prisbelönta journalisten och SVT:s Uppdrag Gransknings reporter Janne Josefsson tidigare i år, beskriver honom som känslosam och härlig.

– Vi har en väldigt bra relation och vi ringer faktiskt ganska ofta. Jag och han klickade på ett personligt plan, han är en underbar människa. Många har sett honom i en strikt roll på tv, man kanske har en uppfattning om att han är väldigt allvarlig, säger Malin Watson och fortsätter:

Annons

– Men han är precis tvärtom! Väldigt känslosam, man kan sitta och prata med honom om vad som helst. Vi har haft djupa diskussioner, man kan säga att vi blev kompisar väldigt snabbt.

Familjen har även varit på besök på Janne Josefssons landställe i sommar.

– Nästa vecka ska vi åka och hälsa på Janne. Jag och David ska dit och sova över någon natt, vi väntar på fint väder så vi kan åka och hälsa på.

FOTO: DEROS ANDERS/Aftonbladet / Jonas Ekströmer/TT

Annons