Elena Belle familjelycka dottern Luna – bilderna från lyxsemestern

Elena Belle förlorade sin make i en hjärttack för ett drygt år sedan. Tidigare har hon berättat att hon vill flytta ut från den stora villan som hon bodde i tillsammans med maken. På sin Instagram visar Elena Belle upp nya bilder från Ibiza där hon nu befinner sig tillsammans med dottern Luna.
Slå på ljud

Elena Belle, 36, slog igenom i tv-rutan i tidig ålder när hon ställde upp i dokusåpan Paradise hotel år 2005, då med namnet Natacha Peyre. Några år senare kunde vi se henne i serien Svenska Hollywoodfruar, där hon även avslöjade sanningen bakom det plötsliga namnbytet från Natacha Peyre till Elena Belle.

– Jag bytte namn, det är en lång historia. För jag har inte kontakt med min pappa, vi har inte kommit så bra överens. Jag ville byta mitt namn, sen blev det om jag ska byta mitt efternamn så byter jag hellre hela namnet för att det ska matcha, berättade Hollywoodfrun då.

Elena Belles tuffa tid efter makens bortgång

Efter att ha visat upp sin lyxiga liv i Los Angeles, USA följde en tuff period för tv-profilen. Detta efter att hennes make Michael Theanne avled vid 45 års ålder av en massiv hjärtattack. Maken var ute på en promenad med parets hundar då han plötsligt ramlade ihop och dog av något som senare visade sig vara ett oupptäckt hjärtfel.

NU GRATIS
Louise Hoffstens svåra sjukdomskamp med maken Dan: ”Nu blir jag änka”

Den stora tragedin tog hårt på Elena, som idag lever ensam med dottern. Hon har däremot sett till att lägga fokuset på framtiden för dotterns skull. I en intervju med Hänt berättade Elena om hur hon mår i sorgarbetet idag - drygt ett år efter händelsen.

– Jag mår bra. Har bearbetat allt väldigt bra med professionell hjälp och mycket kärlek från familj och vänner och så klart från lilla Luna hon är den som får mig att känna mig bäst, sa Elena då.

Elena har även varit tydlig med sina fans att hon vill flytta ifrån det stora huset som hon delade med maken. Den stora villan i Los Angeles får henne att känna sig otrygg och påminner henne dessutom om det liv som hon och Michael levde tillsammans.

Elena Belles framtidsplaner för henne och dottern

Nu verkar det som Elena Belle har en ny framtid i sikte för henne och Luna, åtminstone kortsiktigt. Elena hintade i förra veckan på sin Instagram om att de kommer att lämna USA. I en Instagramstory visade Hollywoodfrun upp en bild på dottern som sitter på en säng fylld av resväskor följt av texten:

”Packar för Europa”.

Och tidigare i veckan uppdaterade Elena sina följare med en bild på henne i bikini följt av texten:

”Ibiza.”

Det verkar som att Elena har lämnat USA för den vackra ön Ibiza tillsammans med dottern Luna och på sin Instagramstory har hon även delat med sig av bilder på henne och några vänner.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlunds liv med barnen efter skilsmässan från Martin Stenmarck

LÄS OCKSÅ: Följarnas upptäckt i Maria Forsbloms bild med systern Kristin

FOTO: Elena Belle/Instagram

SENASTE NYTT!