Elena Belle lämnar USA med dottern Luna – stora lyckan efter tuffa året

Elena Belle och dotter Luna

Elena Belle och dottern Luna gör sig redo att lämna USA.
På Instagram visar tv-frun nu upp en bild som avslöjar att de ska bege sig iväg till Europa.

Drygt ett år har gått sedan Elena Belles make Michael Theanne avled vid 45 års ålder av en massiv hjärtattack. Maken var ute på en promenad med parets hundar då han plötsligt ramlade ihop och dog av något som senare visade sig vara ett oupptäckt hjärtfel.

Sedan makens bortgång har Elena flera gånger delat med sig av saknaden som maken lämnat efter sig. I en tidigare intervju med Hänt berättade Elena bland annat att hennes sorg många gånger varit överväldigande och att hon tagit professionell hjälp av psykologer för att bearbeta tragedin. Trots det menar Hollywoodfrun att hennes fokus hela tiden legat på dottern Luna och deras framtid tillsammans utan Michael.

Tidigare har hon även berättat att hon vill flytta ut från huset som hon och maken har bott tillsammans i då det påminner för mycket om deras gemensamma minnen.

”Jag flyttar ut ur huset när allt med viruset är över. Jag kan bara inte stanna här, allt påminner mig om honom och jag har alltid varit rädd för att vara här ensam. Så jag kommer förmodligen att flytta till en lägenhet. Jag måste bara hitta någonstans där jag känner mig säker”, förklarade hon då.

Sedan dess har Elena tillsammans med dottern flyttat till ett nytt boende, en lägenhet som även den ligger i Los Angeles.

AJDÅ Britt Ekland avslöjar vilket skönhetsingrepp hon ångrar mest

Elena Belle om hur hon ser på framtiden med dottern Luna

På Elenas Instagram brukar hon ha så kallade frågestunder där hennes följare får ställa frågor som hon sedan svarar på, och det är inte sällan frågor gällande dottern dyker upp. Under Elenas frågestund tidigare i veckan var det en följare som var nyfiken på hur Elena ser på framtiden med Luna, och i ett ärligt svar förklarade hon att hon helt enkelt bara vill se henne lycklig.

Elena Belle lämnar USA med dottern

Nu verkar det som Elena Belle har en ny framtid i sikte för henne och Luna, åtminstone kortsiktigt. Elena hintar nämligen om att de kommer att lämna USA. I en Instagramstory som Hollywoodfrun delade under torsdagen visar hon nämligen upp en bild på dottern som sitter på en säng fylld av resväskor följt av texten:

”Packar för Europa”.

Elenas familj bor i Europa och kanske blir det även ett kärt återbesök till Sverige!

LÄS OCKSÅ: Pelle Hansson Edh har förlovat sig med flickvännen Louise Hedman

LÄS OCKSÅ: Gunilla Persson i storbråk på sjukhuset – polis tillkallades efter tv-fruns utbrott

FOTO: Elena Belle/Instagram

SENASTE NYTT!