Malin Berghagens utseendeförändring – efter nya frisyren

Malin Berghagen

Malin Berghagen har länge förknippats med hennes långa mörka hår.
Men nu har hon valt att göra en stor förändring och klippt av håret.
”Kände inte igen mig”, skriver Malin.

Malin Berghagen, 54, har kommit till en hel del insikter den senaste tiden. Efter att hennes mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson plötsligt gick bort för snart tre år sedan har det varit en tuff tid för henne.

Kampen om Lill-Babs lägenhet och coronapandemins framfart har lett till att Malin haft många bollar i luften. En av insikterna som hon kommit fram till är att hon kan spendera mer tid med sin pappa Lasse Berghagen, 75, nu i corona-tider.

”Jag och pappa har haft fler samtal på telefon och mer promenader ute än vad vi hade innan Corona. Tror min syster Maria känner likadant. I oron över de äldres isolering och i kombination med att vi ”ungdomar” har mer tid från våra jobb och de äldre verkligen behöver röra på sig för sin hälsas skull så har vi faktiskt haft mer kvalitets tid tillsammans i form av samtal.”, skrev hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Malin Berghagen om att förändra sitt yttre

Malin Berghagen har, till skillnad från sin syster Kristin Kaspersen, mörkt hår. Men hon har även testat att vara blond – som dock visade sig var en färg som hon inte trivdes i. I höstas kom hon till en ny insikt om att vilja plocka fram lite gråa toner. Då gick hon över till en lite mer grå-brun ton.

LÄS MER: Carola visar upp förändringen efter viktraset

Men nu har Malin valt att göra ytterligare en förändring och bättrat på den grå-bruna nyansen. Hon menar också att det finns vissa fördelar med att bli lite äldre.

”Som ni har märkt är tiden som blond över. Jag passar i grått, brunt, svart och rött men inte som blondin. Kände inte igen mig. Och anser att som 54-åring har jag rätt att tona mitt hår i vilken färg jag vill och som passar för veckan. Det är fördelen med att bli ”äldre” EGEN VILJA.”, skriver hon nu på Instagram.

Malin Berghagens nya frisyr

I samband med att hon nu bättrat på hårfärgen som hon vet att hon trivs i har Malin även gjort ett plötsligt drag och klippt av ganska mycket av hennes långa hår.

”Så nu har jag klippt av mig det blonda som blev så skört och risigt och låter mitt hår börja om på nytt. Och lagt in en natur vänlig toning som faller mig in i smaken för denna månad. HÄRLIGT!! Så glad!! Känner mig tillbaka till mitt busiga jag igen.”, tillägger hon.

FOTO: Eero Hannukainen, Karin Törnblom/TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagens egna ord om skräckupplevelsen – efter tuffa tiden

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagens avslöjande om kärleken med Martin Charlton

Senaste nytt