LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Berghagen ändrar sitt utseende: ”Klimakterie-trötta ansikte”

31 maj, 2024 
Linn Seipel
malin berghagen
Bloggerskan Malin Berghagen brukar inte skriva om utseende – men nu visar hon stolt upp ansiktet efter en föryngrande behandling.
”Kollagen boost för mitt lite klimakteriet trötta ansikte”, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Känslosamma uppträdandet med Lasse Berghagen – bryter ut i tårarBrand logo
Känslosamma uppträdandet med Lasse Berghagen – bryter ut i tårar

Malin Berghagen, 57, är barn till bortgångne artistikonerna Barbro ”Lill-Babs” Svensson och Lasse Berghagen. På mammas sida har hon syskonen Monica Svensson och Kristin Kaspersen, och pappas den aningen yngre Maria Berghagen.

Något hon vid tillfället berättade om på sin blogg på MåBra:

Det ska bli spännande och se hur Nala faller in i sin roll i vår familj. Välkommen Nala till en familj där alla färger av personligheter finns. Vi har längtat efter dig”, skrev hon bland annat i inlägget.

Annons

Känslan är att Malin, efter att ha förlorat sin älskade pappa i vintras, känner att man inte ska hålla tillbaka i livet! Familjen hade nämligen tänkt tanken länge, men beslutade sig nu för att ta steget!

Malin Berghagen visar upp skönhetsingreppet: ”Kollagen boost”

Något som också verkar gälla när det kommer till att ta hand om sig själv! Malin som är profil på hälsotidningen MåBra är en förebild för många vad det gäller träning och hälsa.

Men något hon sällan uttalar sig om är hur hon tar hand om sitt yttre – tills nu! Det är på sin Instagram hon berättar om behandlingarna hon nu genomfört, för att känna sig fräsch inför sommaren.

”Dags att förbereda sig för sommaren! Färgade ögonfransarna och ögonbrynen. Och tog en djupgående rengöring och kollagen boost för mitt lite klimakteriet trötta face. Sååååå skönt med lite egoboost och en rutin jag haft nu varje försommar sedan @pascalidou visade mig hur för flera år sedan. Nu kan jag bli solkysst och slippa sminka mig i sommar och ändå känna mig lite extra snygg.”,

skriver Malin i inlägget, samtidigt som hon intygar att behandlingen utförs ”så naturligt som möjligt”.

FOTO: Caisa Rasmussen/TT, Instagram

Annons