LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagens familjelycka efter tragedin: ”Vi har längtat efter dig”

18 mar, 2024 
Linn Seipel
malin berghagen martin charlton
Malin Berghagen har varit tillsammans med Martin Charlton i flera år – nu har de tagit ett nytt, stort steg i relationen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Därför borde Farmen-Fredrik ha vunnitBrand logo
Hänts krönikör: Därför borde Farmen-Fredrik ha vunnit

Malin Berghagen, 57, är barn till de bortgångna artistlegendarerna Barbro ”Lill-Babs” Svensson och Lasse Berghagen. Hon har tre halvsyskon, systrarna Monica Svensson och Kristin Kaspersen, 54, på Lill-Babs sida och Maria Berghagen på pappa Lasses sida.

Men familjeträdet tar inte slut där – eftersom samtliga syskon har skaffat egna barn! Malin själv har barnen Christopher och Love Taylor med avlidne Dag Taylor, samt Linn och Isak Nilsson med Tommy Nilsson. Idag är Malin tillsammans med engelsmannen Martin Charlton, 53.

Malin Berghagens nya familjemedlem – visar lyckan

Nu har familjen Berghagen vuxit ytterligare, till Malins stora glädje. De har nämligen skaffat en hund – golden retrievern Nala. Det är på hennes blogg på mabra.com hon berättar om stora lyckan.

Annons

”Det var Katharina på ”Allt om jakt och vapen” som fick mig att öppna upp för en ny hund. Jag kände länge att det inte var dags än men när hon intervjuade mig för deras videopodd och meditation i naturen och då kom samtalet in. Katharina jagar (daaaa…) och visade mig några filmer om hundskolan som dom gjort. Där och då hände något. Mitt hjärta började längta igen”, skriver Malin i inlägget och fortsätter berätta:

”Martin jagar ju och har pratat om hund ett tag men vi har medvetet tagit det lugnt för vi behövde vänta in lugnet i oss. Landa i hur vårt liv skulle se ut. Jag har ju min bas i Stockholm och Martin sin i gården i Järvsö. När sedan våra barn började tjata om hundvalp men ingen av dom kunde ta hand om en egen 100 % kom känslan ännu större. Vi kanske behövde en hund i våra liv. Allihop fast på olika sätt.”

Malin berghagens nya hund
Malin Berghagen med lilla Nala.Foto: Privat från Malin Berghagens blogg på MåBra.

Malin Berghagen välkomnar lilla Nala: ”Vi har längtat efter dig”

Malin berättar vidare att det som fick henne att tillslut ta steget var att kenneln där hennes kompis köpt sin hund, vilken Malin älskar, hade fått ett återbud på en valp. Vilket hade fått hunduppfödaren att tänka på henne. För många bitar fall helt enkelt på plats!

Annons

”Så nu har vi varit hela vägen ner till Småland för att hämta vår nya familjemedlem Nala. Namnet förstår ni säkert kommer av att hon ser ut som ett litet lejon och här där jag sitter och betraktar hennes lek på golvet när hon hoppar runt tennisbollen som retas med henne, påminner hon om den lek Simba och Nala hade i filmen Lejonkungen. Namnet är helt rätt!! Det ska bli spännande och se hur Nala faller in i sin roll i vår familj. Välkommen Nala till en familj där alla färger av personligheter finns. Vi har längtat efter dig”, avslutar Malin blogginlägget.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Malin Berghagen/mabra.com

Annons