LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Berghagens barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

29 nov, 2020 
Malin Berghagen
Malin Berghagen har fyra barn.
De heter Christopher Taylor, Love Taylor, Isak Nilsson och Linn Nilsson.
Så ser de tre äldsta barnen ut i dag
Annons
Allt om Malin BerghagenBrand logo
Allt om Malin Berghagen

Malin Berghagen är författare, sångare och skådespelare. Hon tillbringar just nu mycket tid i Järvsö i Hälsingland. Det är ju från Järvsö som hennes mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson kom.

Malin Berghagen är som bekant också dotter till Lasse Berghagen. I dag är hon förlovad med Martin Charlton.

Så ser de två äldsta barnen ut

Innan de träffades hade hon naturligt andra relationer. under 1980-talet var hon ihop med den nu framlidne dansaren Dag Taylor. De fick två barn ihop Christopher och Love Taylor.

Malin Berghagen har tidigare berättat att sonen Christopher Taylor, 33 år i dag, hjälpt henne i relationen till hennes pappa Lasse Berghagen.

“Han sa ‘Mamma, det pratas alltid om hur vi är som föräldrar och hur våra föräldrar varit emot oss. Men ingen ställer frågan Är jag en bra son eller dotter? Jag frågar mig alltid, kan jag vara den bästa sonen till mina föräldrar?’”, skriver Malin på sin blogg och berättade att det fick henne att direkt ringa till sin pappa.

Annons

Love Taylor är 30 år och Malin Berghagens äldsta dotter. Här är de på en bild tillsammans med Christopher Taylor och Martin Charlton:

Christopher Taylor, Love Taylor, Malin Berghagen och Martin Charlton på Svenska hjältar-galan 2019.
Christopher Taylor, Love Taylor, Malin Berghagen och Martin Charlton på Svenska hjältar-galan 2019.

Malin Berghagens dotter Linn Nilsson

Malin Berghagen var mellan 1993 och 2007 gift med artisten Tommy Nilsson. De fick två barn ihop. Isak Nilsson som är i 18-årsåldern och Linn Nilsson som 25 år i dag.

Malin Berghagen har flera gånger pratat om saknades till sin yngsta dotter. Anledningen till att de inte kunnat träffas så mycket är att Linn Nilsson flyttade till USA. Den fem månader långa New York-vistelsen tog dock slut i början av 2020, något som mamman glatt skrev om på Instagram.

”Nu är hon hemma! Älskade Linn efter fem månader i New York för att plugga Business English. Försenad pga stormen i Europa möttes hon tillslut av familj och vänner som överraskade i hallen. Det blev en mysig kväll tillsammans tills jetlagd knackade på och hon tillslut kröp ner i sin säng”, skrev hon.

Linn Nilsson tillsammans med Malin Berghagen och Martin Charlton på invigning 2019.

Med under återföreningen var då också Linns syskon och Malin Berghagens syster Kristin Kaspersen.

Bild: Karin Törnblom/TT, Karina Ljungdahl/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons