Malin Berghagens livsbeslut – efter sonens allvarliga ord

Malin Berghagens livsbeslut – efter sonens allvarliga ord

Malin Berghagens samtal med sonen Christopher fick henne att tänka om helt.
Insikten efter sonens ord fick henne att fatta ett nytt livsbeslut.
Slå på ljud

Barbro ‘Lill-Babs’ Svenssons och Lasse Berghagens dotter Malin Berghagen, 53, har haft det tufft den senaste tiden. Men efter mycket motgångar har hon nu kommit till en ny insikt.

Malin har totalt fyra barn, sonen Christopher och dottern Love tillsammans med dansaren Dag Taylor, samt dottern Linn och sonen Isak tillsammans med artisten Tommy Nilsson.

Nu lever hon ihop med sin kärlek Martin Charlton som hon träffade under en period i sitt liv då hon behövde som helst stöd. Och hon har tidigare berättat om relationen med honom och vad de prioriterar i sitt gemensamma liv.

Malin Berghagen

FOTO: Karina Ljungdahl/TT

Insikten efter sonens ord

Tidigare har hon berättat om sitt känslosamma möte med dottern Linn efter att ha varit ifrån varandra under en väldigt lång period. Orsaken till att de varit ifrån varandra är för att Linn har bott i USA och Malin inte har haft möjlighet att hälsa på förrän lång tid efter att hon flyttat dit.

Men efter ett samtal med äldsta sonen Christopher häromdagen så insåg Malin något som fick henne att tänka om helt och hållet. Hon påpekar att det var riktigt fina ord från sonen under samtalen som ägt rum häromdagen.

“Han sa ‘Mamma, det pratas alltid om hur vi är som föräldrar och hur våra föräldrar varit emot oss. Men ingen ställer frågan Är jag en bra son eller dotter? Jag frågar mig alltid, kan jag vara den bästa sonen till mina föräldrar?’”, skriver Malin på sin blogg om sonen.

Malin Berghagens beslut

Detta var något som fick Malin Berghagen att tänka extra mycket på sin pappa Lasse och relationen till honom.

“Detta fick mig att på en gång ringa min pappa och höra hur han mådde”, skriver på Malin på bloggen och fortsätter:

“För tanken ‘Är jag den bästa dottern just jag kan vara’ har aldrig slagit mig”.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Olle Sporrong/TT

SENASTE NYTT!