TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Malin Berghagens återförening med dottern Linn Nilsson

10 feb, 2020 
Malin Berghagens återförening med dottern Linn Nilsson
Efter månader ifrån varandra har nu Malin Berghagen återförenats med dottern Linn Nilsson.
Malin berättar om det kära återseendet i ett inlägg på Instagram.
Annons
Malin Berghagens oro för yngsta sonen – efter livsförändringenBrand logo
Malin Berghagens oro för yngsta sonen – efter livsförändringen

Malin Berghagen, 53, har fyra barn från två olika relationer. De äldsta i skaran, Christofer Taylor och Love Taylor, fick hon med ex-maken Dag Taylor. Och de två yngre, Linn Nilsson och Isak Nilsson, har hon ihop med ex-maken Tommy Nilsson.

Dottern Linn har tillbringat månader som bosatt i USA, något som Malin Berghagen pratat om tidigare. I december var hon och hälsade på sin dotter efter fyra månader ifrån varandra. Det blev ett känslosamt möte, vilket hennes följare fick ta del av när hon berättade om resan i podcasten Berghagen och Tess, som hon driver ihop med Tess Merkel.

– Det var helt fantastiskt. Det var inte många dagar att åka iväg, men det var absolut värt det. Värt varenda krona, och miljön jag ber om ursäkt men det här var mitt barn jag inte sett på fyra månader. Plus så är detta en tid som är väldigt känslomässig och som borde hon och jag älskar, sa hon och förklarade i samma veva att det blev en del tårar.

Annons

Återförenad med dottern

Men nu har vistelsen i New York nått sitt slut, och Linn är återigen hemma på svensk mark igen – något som Malin Berghagen jublar över. I ett inlägg på Instagram skriver hon om lyckan.

”Nu är hon hemma! Älskade Linn efter fem månader i New York för att plugga Business English. Försenad pga stormen i Europa möttes hon tillslut av familj och vänner som överraskade i hallen. Det blev en mysig kväll tillsammans tills jetlagd knackade på och hon tillslut kröp ner i sin säng”, skriver Malin Berghagen i inlägget och fortsätter:

Välkommen hem älskling! Du är efterlängtad.

När Linn välkomnades hem fanns även hennes syskon Love och Christoffer fanns på plats hemma. Också moster Kristin Kaspersen var också redo med öppna armar!

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons