Lulu Carters barn har vuxit upp – följarna häpnar efter nya bilderna

Lulu Carter blev ett med hela svenska folket genom sin medverkan i TV4:s Äntligen hemma.
Nu gör även barnen Nicole Lenning och Lucas Lenning succé.
”Vackrast i världen”.

Lulu Carter, 59, hade sitt absoluta genombrott med TV4:s Äntligen hemma. Trots att hon nu inte varit på tapeten på länge är Lulu än idag den inredaren som har stulit flest hjärtan hos den svenska tv-publiken. Trots det var det till en början en slump att Lulu över huvudtaget hamnade i tv-rutan.

– De ringde och frågade, de ville vara först med det begreppet homestyling/flyttstyling och sen det blev hela 18 säsonger inredning för mig, har Lulu tidigare berättat för Hänt.

LÄS MER: Därför stoppades Suzanne Axell helt av SVT

Idag jobbar Lulu fortfarande som inredare även om hon inte längre syns i något tv-prgoram på regelbunden basis. Även detta yrkesval har dock kommit mer av en slump. Till en början var nämligen Lulu modell och redan i ung ålder halkade hon in i modebranschen. Pengarna från modellandet kom till god användning då det var dags att betala av utbildningen till inredare.

Lulu Carters barn har vuxit upp

Innan det var dags att sadla om hann Lulu träffa exmaken Peter Lenning. Lulu var 23 år då hon föll handlöst för den 13 år äldre mannen. Då var Peter gift och hade ett litet barn men då han träffade Lulu visste han att det var kört.

– Han bröt upp från sin fru och sitt lilla barn vilket var jobbigt och smärtsamt, men han var nog mitt livs största kärlek. Vi var väldigt kära i varandra och det är svårt när man väl en gång känt den där känslan att hitta den igen, har Lulu tidigare berättat i en intervju med hänt.

I tio år hann paret vara tillsammans innan de tillslut beslutade att gå skilda vägar. Innan uppbrottet hann Peter och Lulu dock få barnen Nicole Lenning och Lucas Lenning som idag har hunnit bli 29 respektive 32 år gamla.

Följarna häpnar efter nya bilderna

Båda barnen tycks ha en väldigt fin relation till mamma Lulu som ofta är stolt som en tupp då hon kommenterar sina barns inlägg och framsteg på sociala medier. Sonen Lucas syns dessutom flitigt tillsammans med mamma Lulu på röda mattan. Själv jobbar han som regissör och gör en hel del kort- och reklamfilmer, inte sällan med systern Nicole som skådespelerska.

Bland annat har han lagt upp ett inlägg på Instagram där Nicole medverkar i en av hans filmer.

”Ljuva skatt”, kommenterar mamma Lulu bilden.

Även Nicole tycks ha en djup relation med sin mamma och för en tid sedan la hon ut en bild på henne själv som barn tillsammans med Lulu för att hylla henne på födelsedagen.

”Stort grattis på födelsedagen till min vackra och eldiga mamma”, skrev Nicole då.

Eero Hannukainen/TT

Nicole jobbar som stylist men har även själv gått i mammas fotspår och gjort flera modelljobb. Och hennes vackra bilder är inget som går följarna förbi. Störst fan är självklart mamma Lulu som alltid skickar en kommentar kring hur vacker dottern är så fort hon uppdaterat sina sociala medier. Men även självaste Izabella Scorupco har noterat Nicoles skönhet:

”Vackrast i världen”, skriver skådespelerskan och modellen till en bild av Nicole.

Nu har Lulu lagt upp en ny bild på syskonen – som får följarna att jubla över hur fina de är tillsammans.

LÄS OCKSÅ: Babbens okända sjukdomskamp bakom kulisserna i Bäst i test

LÄS OCKSÅ: Sanningen om relationerna i Nyhetsmorgon

FOTO: TT/Instagram

Senaste nytt