Lulu Carters barn Nicole och Lucas – så ser de ut idag

Lulu Carter med barnen Lucas och Nicole

Inrednings-profilen Lulu Carter har en dotter och en son.
Nicole och Lucas har nu vuxit upp – så här ser de ut idag!

Inredaren och tv-profilen Lulu Carter, 59, är främst känd för sin medverkan i TV4:s Äntligen hemma. Anledningen till att Lulu hamnade i programmet var att kanalen ville testa något nytt.

– De ringde och frågade, de ville vara först med det begreppet homestyling/flyttstyling och sen det blev hela 18 säsonger inredning för mig, har Lulu tidigare berättat för Hänt.

Relationen med ex-maken Peter

Lulu Carter halkade i tidig ålder in i modellyrket. Det var av en slump som hon gjorde sin första plåtning men yrket var något som hon sedan fortsatte med. Pengarna hon tjänade betalde hon sedan sin utbildning med.

När Lulu var 23 år gammal fann hon kärleken i Peter Lennig som var 13 år äldre än henne själv.

– Han bröt upp från sin fru och sitt lilla barn vilket var jobbigt och smärtsamt, men han var nog mitt livs största kärlek. Vi var väldigt kära i varandra och det är svårt när man väl en gång känt den där känslan att hitta den igen, har Lulu tidigare berättar för Hänt.

Paret gifte sig och var tillsammans i 10 år innan de beslutade sig för att bryta upp och gå skilda vägar. Tillsammans fick de barnen Nicole Lennig och Lucas Lennig. Under årens gång har Lulu och barnen synts till i offentligheten.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Så ser Nicole och Lucas ut idag

Lulu Carters förstfödde, sonen Lucas har idag hunnit bli 32 år gammal. På senare dar har han fortsatt att sällskapa sin mamma på röda mattan. Här syns Lucas på premiär tillsammans med Lulu hösten 2018.

Lulu Carter och sonen Lucas

Foto: Eero Hannukainen/TT

Lulu Carters dotter Nicole som idag är 29 år gammal, har däremot inte fångats på kameran under några offentliga evenemang de senaste åren. Mamman och dottern syntes flitigt tillsammans på röda mattan under olika tillsättningar för cirka tio år sedan men nu syns Nicole främst på Lulus Instagram.

503 Service Unavailable

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Cecilia Liljeton/TT/