TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Louie Martis bebislycka efter turbulenta tiden med Magdalena Graaf

26 jan, 2022 
Magdalena och Louie
Louie Marti och fästmön Magdalena Graaf har haft det stormigt och valde nyligen att avfölja varandra på Instagram.
Nu visar skådisen upp den stora bebislyckan på Instagram.
”Välkommen till våran familj , skriver han i ett inlägg.
Annons
Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlekBrand logo
Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlek

Magdalena Graaf och Louie Marti fann varandra i början av 2021 och det slog gnistor direkt. Efter att Louie läst Graafs gripande bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig skrev han till henne och de träffades på tu man hand.

Sedan dess har en hel del saker inträffat, bland annat förlovning och rabalder i relationen. Men nu har det hänt något unikt i familjen Graaf-Marti, de har nämligen fått ett tillskott i familjen!

Louie Marti har blivit morfar – chocken: ”Vem vill vara morfar?”

Det är Louie Marti själv som delar med sig av den glädjande nyheten att han har blivit morfar. Nedan syns en kort video på det senaste tillskottet i familjen och Louie beskriver att det känns chockartat.

Annons

”Han heter Nikolais. Och enligt rykten så är jag hans morfar!? Själv tycker jag att man ska få bestämma själv. När man vill bli morfar! Vem vill vara morfar ? Och vem fan vill vara tillsammans med en?”, skriver Louie Marti skämtsamt och fortsätter:

”Först är man moster Gunnel och nu detta!? När jag va liten var det gamla sura gubbar , flintskalliga med hatt och käpp som kallades för morfar! I denna familj. Har man Ingen talan längre! Så jag får väl ta morfar-kostymen på mig om pojken accepterar det!”

Piken: ”Tänk att Magdalena är tillsammans med en morfar”

Louie passar även på att skoja till det om sin fästmö Magdalena som nu är tillsammans med ”en morfar”. Hon blir även bonusmormor!

”Som tur är blev jag tillsammans med en kvinna innan jag blev morfar! Tänk att Magdalena Graaf är tillsammans med en morfar. Själv kan jag tycka att nyfödda bebisar liknar utomjordingar när de är nyfödda. Har själv tyckt att min dotter såg ut som en när hon föddes.”

Annons

För ett tag sedan var det dock många av parets följare som hade misstanke om att de skulle gjort slut. Detta efter att Louie Marti bland annat posterat utan sin vigselring, men även för att paret slutat följa varandra på sociala medier.

”Att man tar en paus kanske från Instagram om man tillfälligt är irriterade på varandra ÄR väl mycket sundare än att sitta som små gottande troll och leta efter människor som avföljer varandra. DET är för mig jävligt läskigt och alarmerade.”

FOTO: Karin Törnblom/TT / Eero Hannukainen/TT

Annons