Martin Järborg bryter tystnaden – därför saknas han i Nyhetsmorgon

Martin Järborg i Nyhetsmorgon

Martin Järborg har inte dykt upp i rutan som vanligt denna vecka i TV4:s Nyhetsmorgon.
Istället har Anders Pihlbland tagit plats i studion.
Nu berättar TV4-profilen varför han inte har medverkat.
Jenny Alversjö om jobbet på Nyhetsmorgon – Det är en livsstil
0:37

Efter reklamen: Jenny Alversjö om jobbet på Nyhetsmorgon – Det är en livsstil

(0:37)

Slå på ljud

Nyhetsmorgon är ett av TV4:s mest omtyckta program som sänder varje dag året om. Programmet har på senare tid blivit kända för sina programledarpar. Ofta ser vi Martin Järborg och Soraya Lavasani leda programmet tillsammans. Likaså Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt.

Men den senaste veckan har Martin Järborg inte synts till överhuvudtaget, Soraya har istället fått sällskap av Anders Pihlbland. Nu berättar Martin Järborg hur det verkligen ligger till.

Anton Körberg bryter tystnaden om brodern Aviciis död

Sjukdom på TV4 – kaos under Cancergalan och Efter fem

Vi befinner oss fortfarande i en pandemi och efter nyår tog smittspridningen av coronaviruset fart igen, många blev sjuka och kanalen TV4 blev minst sagt drabbade.

När Tillsammans mot cancer skulle sändas så fick programledaren Pär Lernström ställa in i sista sekund på grund av covid-19. Istället fick programledaren Anna Brolin hoppa in. Artisterna Oscar Zia och Cherrie fick även de ställa in sin medverkan på grund av sjukdom.

Även Efter fem har inte varit som vanligt den senaste tiden, vi har inte sett huvudpersonen Tilde de Paula Eby leda programmet på flera veckor. Nyligen berättade hon anledningen på Instagram, och det visade sig troligtvis handla om sjukdomen covid-19 i familjen.

”Kraschlandade in i mina planerade semesterveckor!Rakt in i en röra av karantän, snuva, ett streck - eller två? Frisk? Lite symptom? Terminsstart. Träning? Inställda cuper. Hemskola? Ställ in. Boka av. Ställ om”, skrev Tilde de Paula Eby.

Martin Järborgs frånvaro – därför har han inte synts till

Martin Järborg tog över som programledare efter Jesper Börjesson valt att sluta på kanalen helt. Tidigare hade han bland annat befunnit sig på sporten och som nyhetsankare.

Han blev snabbt omtyckt och ledde programmet till en början med Maria Forsblom, då Soraya Lavasani befann sig på mammaledighet. Numera är det han och Soraya som håller ställningen måndagar till onsdagar.

”Välkomna att starta veckan med oss, om ni vill gör vi er sällskap fram till klockan 10. Godmorgon!”, skriver Soraya intill en bild på henne och Martin.

Men den senaste veckan har Martin och Soraya inte lett programmet som vanligt, något nu Martin berättar mer om.

Martin Järborg

Martin Järborg förklarar att han sitter i karantän med en humoristisk publicering på Instagram.

FOTO: INSTAGRAM

”Jaha, När det är karantändags... Igen.”

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens beslut för hunden Minoo får följarna att rasa

LÄS OCKSÅ: Följarna kritiserar Joacim Rickling – upptäckten i hemmet väcker ilska

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!