Linnea Widmark tillbaka i Sverige 2 år efter flytten till Costa Rica

Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark höll ihop i sex år innan de valde att gå skilda vägar.
Efter uppbrottet flyttade Linnea till surfparadiset Costa Rica – men är nu tillbaka i Sverige.

Linnea Widmark, 25, och Benjamin Ingrosso, 23, träffades redan i tonåren. I familjens realityserie Wahlgrens värld fick tittarna en inblick i parets liv tillsammans och det verkade som att kärleken spirade mellan dem.

Men efter sex år ihop tog sagan slut. Benjamin har förklarat att det var Linnea som fattade beslutet att gå skilda vägar, och uppbrottet tog väldigt hårt på honom. När Benjamin medverkade i Så mycket bättre berättade han öppenhjärtligt om sorgen.

– Vi var tillsammans sex år så det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon, sa han i programmet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Linna Widmark om uppbrottet

Till en början valde Linnea Widmark att inte uttala sig offentligt om uppbrottet. Förra sommaren bröt hon dock tystnaden och berättade sin sida av det hela.

– När jag och min ex-pojkvän gjorde slut var jag lyckligare än jag varit på länge. Att bara få vara singel. Eftersom jag hade velat komma ur det förhållandet så pass länge, sa hon i en intervju som publicerades på Youtube.

Linnea förklarade att hon inte var redo för att stadga sig och att hon och Benjamin helt enkelt var på olika platser i livet.

– Han menade att det var nu eller aldrig. Det fick mig att dra mig tillbaka och välja tryggheten. Så jag väntade och väntade och sen gjorde jag inte det längre.

KÄRLEK Elena avslöjar nya romansen – första orden

Benjamin Ingrosso om Linneas flytt och nya kärlek i Costa Rica

Efter uppbrottet från Benjamin Ingrosso flyttade Linnea Widmark till surfparadiset Costa Rica. Det har i efterhand visat sig att det inte bara var värmen och vågorna som fick henne att stanna kvar.

– Hon drog till Costa Rica och blev ihop med sin surfinginstruktör, har Benjamin förklarat i en tidigare intervju.

Linnea har alltså gått vidare i kärlekslivet och delar flitigt med sig av bilder på sin pojkvän på Instagram. Benjamin Ingrosso har däremot inte gått ut med en ny relation sedan han och Linnea gick isär och har till synes valt att satsa helhjärtat på karriären och musiken istället.

Linnea Widmark tillbaka i Sverige

De senaste åren har varit rejält händelserika för Benjamin och han har blivit en av Sveriges mest folkkära artister. Tidigare i augusti fick han äran att hålla i Allsångsscenen är din och i sociala medier har mängder av klipp från kvällen spridits.

Även Linnea Widmark har dykt upp en hel del i flödet den senaste tiden. Hon har nämligen kommit hem från Costa Rica – och är återförenad med sin familj.

Sedan flytten till Centralamerika har Linnea inte besökt Sverige speciellt många gånger. Anledningen till visiten är ännu oklar, men något som är säkert är att hennes nära och kära gläds åt att ha henne tillbaka.

Linneas tvillingsyster, Maja Widmark, 25, har delat med sig av flera bilder på henne på Instagram de senaste dagarna. Systrarna har bland annat druckit vin ihop samt umgåtts med sina föräldrar.

LÄS OCKSÅ: Linnea Widmark om Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian

LÄS OCKSÅ: Linnea Widmarks nya pojkvän efter uppbrottet från Benjamin

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT, Instagram

SENASTE NYTT!