Efter TV4-bondens avslöjande: "Fick lite av en chock"

Snart drar "Bonde söker fru" igång igen och Linda Lindorff utlovar dramatik. – Har gråtit och nästan svimmat av lycka, skriver programledaren.

Linda Lindorff, 44, har precis avslutat inspelningen av årets omgång av ”Bonde söker fru”. Det har varit en känslomässig inspelningsperiod, både för bönderna men också för Linda Lindorff själv.

Nu berättar Linda om inspelningen och om de stora känslorna när säsongens sista avsnitt spelas in.

Vi är just nu och spelar in Bonde söker fru – det sista avsnittet… och jag må säga att man ska baske mig ha nerver av stål för att kunna jobba med detta programmet – och det har ju inte jag. Puh. De senaste tre dagarna har jag gråtit, bitit på naglarna, känt svidande oro och nästan svimmat av lycka“, skriver Linda Lindorff på sin blogg och fortsätter:

Den här säsongen av Bonde söker fru kommer inte att lämna någon oberörd det kan jag lova er“.

En av bönderna som Linda Lindorff har besökt efter sommaren är Erik Ohlsson, 21. Enligt Linda är han en av dem som står för överraskningarna i årets säsong.

“​Snygga härliga skidåkarbonden Erik var jag hemma hos igår, i Edsbyn. Vi pratade och allt kändes bra. Erik och jag har hörts på sms under sommaren så här trodde jag ändå att jag visste hur läget var men ICKE… hjälp vilken känslosam dag. Jag fick lite av en chock faktiskt. I kärlek kan verkligen allt hända…“, skriver Linda Lindorff.

Förra årets omgång av “Bonde söker fru” var en av de mer dramatiska. När bönderna Erik Bäckman och Sigrid Bergåkra tillbringade natten tillsammans. TV4: s och Linda Lindorff hantering av situationen ledde till storbråk. Erik Bäckman flyttade sedermera ihop med brevskrivaren Linnea Åberg men paret bröt upp i somras.

FOTO:

LÄS OCKSÅ: ”Bonde söker fru”-Linneas tips till de nya bönderna

LÄS OCKSÅ: Så gick det för deltagarna i Bonde söker fru 2015

SENASTE NYTT!