"Bonde söker fru"-Linneas tips till de nya bönderna

Linnea Åberg gick igenom eld och vatten för att finna kärleken i dejtingsåpan Bonde Söker Fru 2016. Nu ger hon sina bästa tips till kommande säsongs kärlekstörstande bönder.

Brevskrivaren Linnea Åberg, 21, fann kärleken i förra årets upplaga av Bonde Söker Fru på TV4. Linnea Åberg fick gå igenom svartsjuka, kyss-svek och kärlekskonkurrens för att slutligen kamma hem högvinsten i form av grisbonden Erik Bäckman, 21.

På sin blogg har programledaren Linda Lindorff45, börjat presentera de första, kärlekskranka bönderna som ska vara med i kommande säsongen av Bonde Söker Fru.

I och med detta vill Bonde-veteranen Linnea Åberg ge sina tips till de nya deltagarna.

Go all in när ni är där. Tiden är så pass kort och era känslor kommer att flyga runt som i en berg och dalbana. Ni kommer känna er lyckliga, förvirrande, ledsna. Sårade, glada. Allt på samma gång!”, skriver Linnea Åberg på sin blogg.

Erik Bäckman och Linnea Åberg fann varandra under Bonde Söker Fru.

Erik Bäckman och Linnea Åberg fann varandra under Bonde Söker Fru.

Läs mer: Linnea: Jag vill ha barn med bonde-Erik

Linnéa Åberg och Erik Bäckman flyttade ihop kort efter att inspelningen av programmet avslutades. Hon vet därför att det finns en verklig chans att hitta sin stora kärlek genom programmet. Men hennes deltagande hade sina baksidor. Linnea Åberg drabbades hårt av näthat i och med att programmet sändes, något hon uppmanar de kommande deltagarna att inte ta illa vid sig av.

“Det är trots mycket press en bra chans att hitta kärleken på! Bry er inte om media som sedan kommer att spela med era känslor, håll er lugna, va er själva! Och inte minst sagt, bry er inte om den procenten av Sveriges befolkning som kommer att säga vad dom tycker och tänker som får er att känna er nere! Dom enda som kommer att veta sanning om hur just eran historia kommer att se ut är ni”, skriver Linnea Åberg.

Läs mer: Bonde-Eriks romantiska gest till Linnea – 100 rosor

Foto: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN