LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Eriks romantiska gest till Linnea – 100 rosor

15 feb, 2017 
Lina Arvidsson
De har varit ihop i mindre än ett år - men kärleken mellan Erik Bäckman och Linnea Åberg är seriös. Nu berättar Linnea Åberg om kärleksbevisen på alla hjärtans dag. "Varje ros är 1 procent av mitt hjärta."
Annons

Kärlekssagan för Bonde Söker Fru-deltagaren Erik Bäckman, 21, och hans Linnea Åberg, 21, blev verklighet i somras. De flyttade snabbt ihop och nu söker de en ny gård i Hälsingland.

På alla hjärtans dag firade de sin kärlek lite extra.

“Han är allt för mig, den här killen är den mest romantiska människan jag någonsin träffat, alla hans fina saker han gör för mig, han ställer alltid upp för mig. Han har gjort mig till en starkare människa än vad jag var för 1 år sedan”, skriver Linnea Åberg på sin blogg.

Kärleken blomstrar för Erik Bäckman och Linnea Åberg.
Kärleken blomstrar för Erik Bäckman och Linnea Åberg.

Linnea Åberg berättar att hon började dagen med att bjuda Erik på frukost på sängen. På kvällen lagade Erik middagen. Men det var på eftermiddagen som den stora överraskningen kom.

“På eftermiddagen kom han med 100 rosor i handen och sa, varje ros är 1 % av mitt hjärta. Räkna dessa rosor, så mycket älskar jag dig!”, skriver Linnea Åberg och fortsätter:

Den här dagen har verkligen varit den bästa alla hjärtans dagen i hela mitt liv, så perfekt! Ser fram emot att leva mitt liv med min Erik.”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: TV4, Linneas blogg, Pixabay

Annons