Så gick det för deltagarna i Bonde söker fru 2015

Hur gick det för killarna egentligen?

1. Stefan Hildingsson, köttbonde

Det blev kärlek på 1950-talsfantasten Stefan Hildingsson, 32, gård i Hassela i Hälsingland tillslut. I mars tar Hanna Sundin, 24, sitt pick och pack och lämnar Stugun i Jämtland och flyttar ner. I somras föll köttbonden pladask för henne.

– Så fort hon visade vem hon var så var det helt kört. Sättet hon pratar, ser ut, rör sig – allt. Det är rätt, säger Stefan till Aftonbladet.

Nu bygger han ett stall åt flickvännens häst.

– Hanna har skaffat sig en frisersalong på byn. Hon ska flytta hit och ska ta hit hästen. Det är mycket på gång och vi har väldigt roligt, säger Stefan som nu längtar efter massor med barn.

– Javisst, det vill vi ha båda två!

Barn eller bröllop – kanske blir det något av det redan i sommar.

– Det har vi pratat om. Vi har inte bråttom. Och det är väl killen som ska fria?

Bonde söker fru. Säsong X. Stefan Hildingsson. OBS! BILDEN FÅR EJ PUBLICERAS FÖRE KL 21 DEN 23:E SEPTEMBER 2015.

2. Daniel Johansson, älgbonde

Det blev ett par passionerade veckor för Daniel Johansson, 39, i somras men nu är bonden åter själv med älgarna. Den snygge bonden föll pladask för trebarnsmamman Alexandra Sandström, 28, från Östersund. Till en början kände hon likadant – men långdistansen blev för kämpig.

Daniel jobbar 365 dagar om året och Alexandra ville inte flytta de 30 milen till Bjurholm i Västerbotten. Efter kärlekskraschen går älgbonden vidare bäst han kan.

– Jag har ingen strategi för att ragga upp en brutta. För mig är det inte negativt att jobba mycket.

– Mitt liv är exakt som det var förra året vid den här tiden. Så programmet ändrade inget, säger han till Aftonbladet.

Bonde söker fru. Säsong X. Daniel Johansson. OBS! BILDEN FÅR EJ PUBLICERAS FÖRE KL 21 DEN 23:E SEPTEMBER 2015.

3. Marcus Andersson, köttbonde

Det blev ett par heta bad i insjön i Odensbacken där Marcus Andersson, 38, har sin fina gård. Efter hångelfesten i badkläder åkte köttbonden och Isabell Andrén till Spanien. Även där hettade det till och de delade hotellrum – men sedan rann allting ut i sanden. Det “klickade inte” förklarade Marcus efteråt. Men än har köttbonden inte gett upp hoppet om en fru.

– Det är bara kämpa på i rena ilskan som jag brukar säga. Jag tänker leva som vanligt, gå ut på krogen och leta på nätet. Kärleken kommer när den kommer, säger han till Aftonbladet.

Bonde söker fru. Säsong X. Marcus Andersson. OBS! BILDEN FÅR EJ PUBLICERAS FÖRE KL 21 DEN 23:E SEPTEMBER 2015.

4. Pontus Hugosson, hästbonde

Ingen av blondinerna som gästade Pontus Hugossons, 25, hästgård i Kungsbacka i somras var The One. Däremot galopperade en tjej in i Pontus hjärta ett par månader efteråt.

Han hade hittat henne i den stora brevhögen som programledaren Linda Lindorff, 43, givit honom i somras. Den snygge bonden fick över 1000 brev av unga kvinnor som ville flytta in till honom och hästarna.

Efter programmet läste han breven igen. Och där, som en nål i en höstack, fann Pontus sin nya – än så länge hemliga – flickvän.

Pontus Hugosson frrån Kungsbacka Bonde söker fru 2015 ,TV4 Foto: Jajja Deboussard / Dagens Bild /IBL Bildbyrå

Foto: IBL, TV4

SENASTE NYTT!