Erik och Linnéa drömde om barn – nu har Bonde-paret gjort slut

Erik Bäckman och Linnea Åberg blev ett par i "Bonde söker fru". Men nu är relationen över.

Bonden Erik Bäckman, 22, stod för det mest av dramatiken i senaste säsongen av “Bonde söker fru”. Det började när han och Sigrid Bergåkra, 44, tillbringade en natt ihop redan under dejterna på Sundbyholms slott och fortsatte under säsongen med svåra kärlekskval på hans gård.

Till slut föll Eriks val på Linnéa Åberg, 22, och de flyttade ihop. Bonden sålde sin gård i mars och begav sig till flickvännens hemtrakter i Hälsingland. Kärleken spirade och paret planerade tillökning.

– Erik är jättesugen på att skaffa barn! Han är jättepå och väntar på att jag ska säga ja, sa Linnéa till Hänt i april.

Men något barn blev det inte. Under sommaren svalnade känslorna och i augusti meddelade Erik och Linnéa att de gjort slut.

“Jag och Linnéa har bestämt oss för att få skilda vägar efter en tid fylld med kärlek, glädje och vänskap. Vi har på senare tid känt att vi har funnit varandra som vänner istället för livspartner”, skriver bonden på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BXlCZPMg0s7

– Det känns jättetråkigt att det har blivit såhär. Jag trodde ju ändå att han var mitt livs kärlek. Det oerhört tungt för på något vis så känns det fortfarande så, men ändå fel på samma gång, skriver Linnéa i ett sms till Aftonbladet.

Än så länge bor de båda två kvar i Hälsingland, men Erik planerar flytta tillbaka till Småland.

Helt har dock inte Linnéa gett upp:

– Jag hoppas att vi kan finna kärleken tillsammans igen, skriver hon.

Foto: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!