Linda Lindorff om gravidlyckan efter Bonde söker fru

Linda Lindorff och bönderna i Bonde söker fru 2017
Linda Lindorff har länge hjälpt svenska bönder att hitta kärleken i TV4:s Bonde söker fru och även hennes egna kärleksliv går strålande.
Nu delar hon med sig om det nya gravidbeskedet som har väckt starka känslor inom henne.
Jag kom på mig själv med att gråta när jag fick veta”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Annons

Linda Lindorff har i många många år hjälp svenska bönder att hitta kärleken i dejtingsåpan Bonde söker fru. Under årens gång har kärleken sprudlat mellan brevskrivare och bönder. Böndernas programmedverkan har lett till både bebisar och giftermål.

Annons

Just nu är Linda aktuell i en ny variant av programmet, nämligen Bonde söker fru – jorden runt. I programmet som har samma upplägg som tidigare hjälper hon nu svenska bönder som bosatt sig i andra delar av värden att hitta kärleken.

Annons

– Det här blir väldigt spännande, både att se hur våra bönder har det utomlands och att kunna hjälpa dem med det viktigaste av allt – kärleken, sa Linda Lindorff tidigare om uppdraget i ett pressmeddelande.

Linda Lindorffs kärlekslycka

Förutom att stötta och pusha böndernas kärleksliv så ser även Linda Lindorffs egna relation ut att gå strålande. Hon är nämligen gift med Jacob Lindorff, 46, sedan 7 år tillbaka och paret har döttrarna Lykke, 12, Wilhelmina, 10, och Benedicte, 6, ihop. På sina sociala medier delar Linda gärna med sig av uppdateringar gällande familjen och hon pratar ofta öppet om att hon är väldigt lycklig över att has maken vid sin sida genom allt.

Annons

Men det är inte bara hennes egna relationsbeslut som följarna får ta del av på hennes Instagram. Linda har nämligen fortsatt bra kontakt med många av bönderna som medverkat i de olika säsongerna och passar gärna på att uppmärksamma deras livshändelser på sin Instagram. Denna gång är det bonden Dennis Andersson som medverkade i programmet 2017, som har en stor nyhet att berätta.

Dennis Andersson
Dennis Andersson medverkade i Bonde söker fru 2017. Foto: TT

Bebislyckan på Toftaholms Herrgård

Dennis hittade aldrig kärleken under sin medverkan men sommaren 2018 slog det plötsligen gnistor mellan honom och Amelia Bolmvall, som han tidigare träffat ute på en nattklubb. Paret flyttade strax efter detta ihop på Toftaholms Herrgård och har nu tagit ytterligare ett steg i relationen, något som Linda delar med sig av på Instagram.

Annons

Bonden Dennis ska bli pappa! Vilken lycka! Äntligen lite glada nyheter i dessa oroliga tider. Dennis var med i Bonde söker fru 2017 och hade en minst sagt händelserik och omtumlande sommar med mycket dramatik, tårar men också förälskelse. Det blev inget men Dennis sa att han gick ur det starkare och mer säker på sig själv, han sa att han förstått vikten av att prata känslor, vilket han tidigare tyckte var svårt, och att han lärt sig hantera det och ta itu med det på. Han blev ännu mer redo för den stora kärleken helt enkelt – och snart därefter fann han den i Amelia”, skriver hon och fortsätter:

”Den stora kärleken, och de är verkligen så fina ihop. Dennis är en fantastisk man, så godhjärtad, omtänksam och trygg, en kille jag vet kommer bli en väldigt bra pappa. Nu händer det – Dennis och Amelia väntar barn och jag kan förstå deras lycka. Att få barn med den man älskar, att få skapa ett nytt liv ihop, är så otroligt häftigt, det största av allt.”

Lindas tårar efter beskedet

Beskedet visade sig väcka starka känslor hos programledaren som även skriver att några tårar rann längs hennes kinder efter att hon fått höra den stora nyheten.

Annons

”Jag kom på mig själv med att gråta när jag fick veta och så klart är jag påverkad av allt som händer runt om, men det här är också väldigt stort.”

View this post on Instagram

Bonden Dennis ska bli pappa! Vilken lycka! Äntligen lite glada nyheter i dessa oroliga tider. Dennis var med i Bonde söker fru 2017 och hade en minst sagt händelserik och omtumlande sommar med mycket dramatik, tårar men också förälskelse. Det blev inget men Dennis sa att han gick ur det starkare och mer säker på sig själv, han sa att han förstått vikten av att prata känslor, vilket han tidigare tyckte var svårt, och att han lärt sig hantera det och ta itu med det på. Han blev ännu mer redo för den stora kärleken helt enkelt – och snart därefter fann han den i Amelia. Den stora kärleken, och de är verkligen så fina ihop. Dennis är en fantastisk man, så godhjärtad, omtänksam och trygg, en kille jag vet kommer bli en väldigt bra pappa. Nu händer det – Dennis och Amelia väntar barn och jag kan förstå deras lycka. Att få barn med den man älskar, att få skapa ett nytt liv ihop, är så otroligt häftigt, det största av allt. Jag kom på mig själv med att gråta när jag fick veta och så klart är jag påverkad av allt som händer runt om, men det här är också väldigt stort. Dennis fann lyckan och får nu sin dröm om att bilda familj uppfylld. Jag är otroligt glad, så otroligt himla glad för Dennis skull – och över den underbara nyheten om att ett nytt liv kommer till oss. Grattis @dempadoo och @ameliabolmvall – stort lycka till med allt och massor av kärlek från mig och hela bonderedaktionen! Vill också passa på att tacka er bondefans därute som alltid är så entusiastiska och bra på att sprida fina ord om våra program, bönder och även till mig. Tack. Förra avsnittet hade ännu fler tittare och det är något som våra bönder så klart känner sig stärkta av, de vet att ni vill väl och håller era tummar för att det ska bli kärlek. Det krävs mod att våga öppna upp sig och göra det dom gör så tack. Utan att säga för mycket så kan jag ändå avslöja att vi får kärlek även denna gång. Kram till er alla! Gratta gärna dom lyckliga blivande föräldrarna här. ❤️❤️❤️❤️❤️ @bondesokerfru @tv4

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

FOTO: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…