Linda Lindorff ryter ifrån efter porrkommentarerna

Linda Lindorff
Linda Lindorff är rejält trött på kommentarerna och ryter nu ifrån på sin Instagram.
”Varför är jag förföljd”, skriver hon.
Annons

I början av månaden var det äntligen dags för premiär av det nya tv-programmet Bonde söker fru – jorden runt. Liksom ordinarie Bonde söker fru, Bonde söker fru – Kärlek åt alla samt Bönderna berättar allt så är Linda Lindorff, 47, programledare även för denna kärleksfulla realityshow.

Annons

Hon leder som vanligt programmet med ett stort engagemang för både kärleken och bönderna. Även denna programidé går ut på att bönder som lever ensamma ska få chansen att hitta kärleken. Men det som skiljer sig åt lite extra i just BSF – jorden runt är att bönderna som söker kärleken inte lever i Sverige.

Linda Lindorff om porrsidorna

– Det finns många svenska bönder där ute som vill träffa någon med samma bakgrund och språk, där man tillsammans i ett nytt land kan skapa en framtid tillsammans, har Linda Lindorff tidigare sagt i ett pressmeddelande.
Då Linda leder dessa populära dejtingprogram på TV4 är  hon en välkänd profil bland svenska folket – hennes Instagram har nästan 100 000 följare. Men kändisskapet är inte alltid en dans på rosor. Nu ryter Linda ifrån – då hon får oönskade kommentarer på sitt Instagram-konto, vilket hon tror har att göra med att hon leder dejtingprogram.
Annons

”Varför är jag förföljd av porrbrudar? Fattar att de ju skriver för att marknadsföra sina egna porrkonton men varför gör dom det på min insta? Nog för att jag har många följare men jag har svårt att tro att ni faller för lockande meddelanden om stora bröst, onani och våta duschbilder”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Inte särskilt pryd

Hon skriver vidare att hon brukar blockera kontona – men att det blir som en ondcirkel då hon klickar in på dem.

Annons

”Det blir som att jag går in och spanar på porrkonton och då blir jag typ en ”porrsurfare” och då riktas än fler av dessa brudarnas intresse mot mig. Hur som helst så skulle jag uppskatta om jag slapp det, så snälla ni som håller på med den här typen av tjänster, slutar marknadsföra dom på min insta”, skriver hon.

Hon poängterar även att hon får se sin dos av likande saker i Bonde söker fru.

Annons

”Jag är inte särskilt pryd och porr får man gärna hålla på med ifall man vill men jag vill inte ha det på min sida. Dessutom får jag redan min beskärda del av ”sexigheter” i Bonde söker fru”, skriver hon i inlägget.

View this post on Instagram

Det är många av er som reagerat på kommentarerna jag får med jämna mellanrum från olika porrbrudar – och jag tänker precis som ni att det är något mycket märkligt med detta. Varför är jag förföljd av porrbrudar? Fattar att de ju skriver för att marknadsföra sina egna porrkonton men varför  gör dom det på min insta? Nog för att jag har många följare men jag har svårt att tro att ni faller för lockande meddelanden om stora bröst, onani och våta duschbilder. Så hur hamnar dom hos mig och varför? Jag har funderat på det här och dels beror det säkerligen på att jag jobbar med Sveriges största dejtingprogram där jag ibland använt taggar som #hetasinglar #kärlek #bondehunk etc och det är då kanske hashtags som de här porrkontona följer. Förvisso skriver vissa av dom och erbjuder sig att dejta, med eller utan sex, så kanske är det så att de försöker fånga in mina singelbönder. Sedan misstänker jag att varje gång jag får en sån här snuskkommentar och går in och blockerar dom, så kanske det blir som att jag går in och spanar på porrkonton och då blir jag typ en ”porrsurfare” och då riktas än fler av dessa brudarnas intresse mot mig. Hur som helst så skulle jag uppskatta om jag slapp det, så snälla ni som håller på med den här typen av tjänster, slutar marknadsföra dom på min insta. Jag kommer kontinuerligt att inte bara blockera utan även anmäla alla som gör det med tanke på olämpligt innehåll. Jag är inte särskilt pryd och porr får man gärna hålla på med ifall man vill men jag vill inte ha det på min sida. Dessutom får jag redan min beskärda del av ”sexigheter” i Bonde söker fru 😘 det finns mycket spännande att berätta och romantik och begynnande hetta det ser ni redan i morgondagens avsnitt av Bonde söker fru. 😘🥰❤️

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…