Därför saknas en bonde i nya Bonde söker fru – jorden runt

TV4 Linda Lindorff, Bonde söker fru –jorden runt
Efter succéserien Bonde söker fru, så drar nu en uppföljare snart igång: Bonde söker fru - jorden runt.
Programledaren Linda Lindorff har fått förbud från TV4 inför säsongen.
Nu har det även framkommit att en av bönderna saknas inför premiären.
Annons

I senaste säsongen av TV4:s succéprogram Bonde söker fru slutade det som vanligt med flera kärlekspar. Programledaren Linda Lindorff, 47, har som vanligt visat stort engagemang för bönderna kärlek. Linda har minst sagt haft många järn i elden, då hon har lett årets säsong av Bonde söker fru på TV4, men också de tillhörande TV4 play-programmen Bonde söker fru – Kärlek åt alla samt Bönderna berättar allt.

Annons

Nu är det snart dags för ännu en uppföljare till programmet: Bonde söker fru – jorden runt, och även här kommer tittarna att kunna se Linda Lindorff som programledare.

Programmet går som vanligt ut på att bönder ska få chansen att hitta kärleken. Men denna gång så bor singelbönderna inte i Sverige.

Annons

– Det finns många svenska bönder där ute som vill träffa någon med samma bakgrund och språk, där man tillsammans i ett nytt land kan skapa en framtid tillsammans. Det här blir väldigt spännande, både att se hur våra bönder har det utomlands och att kunna hjälpa dem med det viktigaste av allt – kärleken, säger Linda Lindorff i ett pressmeddelande inför det nya programmet.

Linda Lindorffs förändring i Bonde söker fru – jorden runt

Programledaren har tidigare avslöjat något som kommer att vara annorlunda i jorden runt-säsongen, nämligen att Lindas klädsel.

”För att man ska kunna se även på mig att det är ett nytt program så har jag i Bonde söker fru jorden runt fått jeansförbud”, har Linda tidigare skrivit på Instagram.

Detta förbud var dock något som Linda tog med en klackspark, och erkände samtidigt att det nog kunde ligga en hel del bakom beslutet eftersom hon ofta använder jeans i olika former.

Ja, väldigt mycket denim helt enkelt. Så nu är det jeansförbud. Spännande med förändringar”, avslutade hon på Instagram.

Annons

Linda har i dagarna lagt ut ännu en bild på Instagram gällande det nya programmet, som minst sagt skapat en hel del förvirring.

Luigi – den italienska bonden som saknas

På bilden kan vi se programledaren Linda och tre bönder. Men vad hände med den fjärde?, undrar följarna.

“Vad hände med italienaren? Han är inte med på bilden”, kommenterar en person, något som Linda även svarat på:

Annons

“I BSF jorden runt presenterar vi 4 bönder och följer 3 på deras gårdar. I vanliga BSF presenterar vi 8 och följer 4. Så en skillnad här”, svarar Linda Lindorff.

Luigi, 46 år. Vinbonde i Piemonte, Italien. FOTO: TV4

Från början presenterades alltså fyra bönder, men det är endast tre av dem som tittarna får följa. Den bonde som saknas är Luigi, 46, vinbonden i Italien.

Nät Hänt pratar med pressansvarig för programmet så framkommer anledningen till att bonden saknas.

“Det stämmer att vi bara följer tre bönder i programmet, och det var hela tiden tanken. Produktionen gjorde urvalet baserat på vilka bönder de ansåg skulle ha störst chans till kärlek efter att breven kommit in”, meddelar Paulina Bånge i ett mail till Hänt.

De bönder som inte visats i tv-rutan har man kunnat följa i ett play-program senare. Men för Luigi blir det annorlunda.

Annons

“Han kommer att få fortsätta sin kärleksresa på egen hand och kommer inte att vara med i tv”, avslutar Bånge till Hänt.

Bonde söker fru – jorden runt drar igång den 3 mars på TV4.

FOTO: Karin Wesslén/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…