LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jimmy Olofsson om förbjudna bilderna efter Bonde söker fru

05 jan, 2020 
Jimmy Olofsson från Bonde söker fru och Emelie Åström vid stranden
Efter att Jimmy Olofsson valde Emelie Åström i TV4:s Bonde söker fru-slutvalet, så fick de vänta på allt sänts på tv tills de fick visa upp sin kärlek på sociala medier.
Detta tyckte Jimmy var väldigt tråkigt och passar nu på att lägga ut de tidigare förbjudna bilderna.
– Visst passar man på att lägga ut lite, säger Jimmy i en intervju med Hänt.
Annons
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"Brand logo
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"

Kärleken flödar för fullt mellan köttbonden Jimmy Olofsson, 37, och Emelie Åström, 32, efter att de hittade varandra i TV4:s succéprogram Bonde söker fru. Efter att slutvalet sändes på tv fick äntligen turturduvorna dela med sig av deras kärleksliv på sociala medier, som tidigare varit förbjudet.

Fokus på negativt

– Det är så mycket som inte tittarna vet om. Det är lätt för tv att styra saker som de vill. Så ja, det kändes väl inte helt rättvist där ett tag. Det vart mycket fokus på negativt och det var lite tråkigt, säger Jimmy Olofsson till Hänt i en intervju.

Jimmy menar också att han och Emelie haft en fin resa hela vägen, men att det är något som inte tittarna fått ta del av.

– Det är bara vi som har sett den resan.

Skön känsla

Under tiden som Bonde söker fru visades på tv har det varit helt förbjudet för paret att dela bilder som visar deras kärlek till varandra på sociala medier. Detta är något som Jimmy tycker känts tufft, men också har förståelse för eftersom tittarna inte ska få veta något i förväg.

Annons

– Det har varit lite tråkigt när vi har haft en fin sommar och höst tillsammans. Vi har ju inte kunnat dela med oss någonting, säger Jimmy till Hänt i intervjun.

Det är med en skön känsla som köttbonden nu blommar ut på Instagram med sin kärlek Emelie.

“Så många fina dagar vi hade tillsammans i somras som vi inte kunde dela med oss utav ’ så det får komma några bilder i efterhand”, skriver Jimmy Olofsson som bildkommentar till en bild på Emelie.

– Visst passar man på att lägga ut lite för att vi sa att med tanke på hur de klippte programmet, alltså vår resa, så kändes det som att tittarna inte fick någon förklaring om varför det blev Emelie, säger Jimmy besviket och fortsätter:

– Det var ju inte förrän vi åkte iväg på resan som de valde att klippa så som vi kände att det varit bra, utan det blev mycket mer fokus på mycket negativt.

FOTO: Carolina Byrmo/TT, Instagram

Annons