Tittarna rasar efter TV4:s beslut i Bonde söker fru

07 dec, 2019 
Bönderna som söker kärleken i tv-programmet Bonde söker fru 2019 och programledaren Linda Lindorff
Det blev minst sagt känslosamt när bönderna gjorde sitt sista val i Bonde söker fru 2019.
Men något som väckt en hel del känslor hos tittarna är vart de nya paren fick sin kärleksresa i år.
Annons
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"

Programledaren Linda Lindorff, 47, som haft många järn i elden har lett årets säsong av Bonde söker fru på TV4, men också de tillhörande TV4 play-programmen Bonde söker fru – Kärlek åt alla samt Bönderna berättar allt.

Men nu är det slut på kärleksäventyret i Bonde söker fru 2019. Under hösten har TV4-tittarna fått följa de fyra bönderna Jimmy OlofssonOscar FjärrstrandAlexander Andersson och Pelle Hansson Edh i jakten på den rätta och nu är slutvalen gjorda. Det blev minst sagt känslosamt när besluten avslöjades.

Krossade hjärtan

För brevskrivarna Jonna, Wilma, Josefin och Isabell gick det inte riktigt hela vägen med bönderna, utan snubblade på målsnöret och tvingades åka hem utan kärlek.

”Tårar och ett krossat hjärta”, skrev Linda Lindorff innan slutvalet på sin Instagram.

Tjejerna som kammade hem förstaplatsen och kärleken blev: Emelie ÅströmCecilia Pettersson, Karin Nordström och Madeleine Sundin.

Annons

”Skäms lite”

Något som de nyblivna paren nu inväntar till nästa avsnitt är varsin kärleksresa, där de ska umgås på tu man hand – långt bort från gårdarna. Men hur långt bort blev resorna i år? Bland annat bär det av till Österrike och Åland, något som fått tittarna rörande överens – de är rasande.

I kommentarsfältet till en video där Josefin talar ut som slutvalsdagen på Bonde söker frus Instagram, skriver flera användare att de nästan skäms över en av destinationerna.

“Skäms nästan lite över att Madde & Alexander fick åka till Åland… De andra fick åka till alperna och island liksom, lite romantiskt och skönt att komma bort. Men ÅLAND!? Det tar två ynka timmar med färja hit!”, skriver en användare och avsluta med: “Pinsamt! Tycker synd om dem!”

“Alexander fick en Ålandsresa. Kändes lite orättvist i jämförelse med de andras resor”, kommenterar en annan.

“Vad hände med de varma solresorna som de brukar åka till?!”, undrar en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons