ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför håller Liamoo nyfödda dottern Alinas mamma hemlig

20 jan, 2022 
Liamoo i blå kavaj.
Liam ”Liamoo” Cacatian är aktuell i Melodifestivalen för tredje gången.
I slutet på förra året blev han pappa till den nu 2 månader gamla dottern Alina.
Men varför har vi inte sett något av Alinas mamma?
Annons
Därför visar inte Liamoo upp flickvännen Caroline på sociala medierBrand logo
Därför visar inte Liamoo upp flickvännen Caroline på sociala medier

Två år senare debuterade han i Sveriges största musiktävling Melodifestivalen med låten Last breath och året därpå tävlade han tillsammans med Idol-profilen Hanna Ferm, 21, med duetten Hold you.

I år är han aktuell i Mello igen, men dessförinnan släpper han årets OS-låt Guld, Svett & Tårar inför stundande Olympiska vinterspelen, tillsammans med sångaren och vännen Klara Hammarström, 21. Det ser vi fram emot!

Melodifestivalen-aktuella Laimoo blev pappa – för två månader sedan

Men det mest livsomvälvande som skett i Liams liv är ju ändå att han blev pappa i slutet på förra året. Han och flickvännen Caroline Omarein, 29, blev föräldrar till dottern Alina, 2 månader, den 27 oktober.

Annons

– Hon är två månader. Hon föddes den 27 oktober. Samma dag som min mamma fyller år. Hon kommunicerar, gör massa ljud, skrattar och tittar efter en. Hon är så söt!

Men Liam höll dottern hemlig en tid efter det att hon kommit till världen:

– Folk trodde att hon föddes på fars dag, men det gjorde hon inte. Det var jag som gick ut med det på fars dag. Det är lite svårt att lägga ut något precis när hon föds. Då måste man finnas där. Mobilen låg så långt bort.

Därför håller Laimoo nyfödda Alinas mamma hemlig

Men Alinas mamma är fortfarande anonym för många. Något som Liam berättar är ett medvetet val. Han förklarar nämligen att hon har valt ett liv i rampljuset och att det mestadels är jobbrelaterat material som fyller hans sociala kanaler.

Annons

Men kärlekens karriärval har definitivt också varit en faktor i det hela. I en intervju med Hänt säger Liam:

– Alltså, vi har ju inte riktigt samma yrke. Hon jobbar inom vården och finns där för människor. Då kanske det inte är så kul att förknippas med mitt liv i rampljuset, det måste ju skötas professionellt. Hon är kurator inom psykiatrin.

Han tillägger också att, för den som följer honom noggrant, så har Alinas mamma ändå synts till litegrann.

– Men jag laddar upp bilder på henne lite då och då, säger han.

– Hon är väldigt vacker, flikar Klara Hammarström in, som också medverkar vid intervjutillfället.

– Tack, svarar Liam samtidigt som hela hans ansikte lyser upp.

Vi respekterar Liams privatliv och familjeliv och önskar honom stort lycka till i både föräldraskapet och den kommande Mello-tävlingen!

FOTO: TV4, Claudio Bresciani/TT

Annons