Hanna Ferms första ord om Liam ”Liamoo” Cacatians barnbesked

Hanna Ferm & Liam ”Liamoo” Cacatian

Idol-vinnaren Liam ”Liamoo” Cacatian har blivit pappa.
Nu bryter kollegan och vännen Hanna Ferm tystnaden om den stora händelsen.
”Wow”, skriver hon.

Det var när Hanna Ferm tävlade i Idol 2017 som hon träffade Liam “Liamoo” Cacatian. Liam, som hade vunnit året innan, återvände då till Idol-scenen för att sjunga en duett med sångerskan.

Redan där började romansrykten att cirkulera och när duon återigen uppträdde tillsammans i Melodifestivalen ett par år senare tog det inte lång tid innan spekulationerna var igång igen. Liam och Hanna har däremot dementerat att det skulle vara mer än vänskap mellan dem.

– Vi har sagt att vi är väldigt nära vänner, och vi håller hand och vi kramas. Det är inget spel för något. Det bara är så, har Hanna bland annat sagt i en intervju med Hänt.

Men mycket har hänt sedan dess. Idag är Hanna tillsammans med De vet du-profilen Johan Gunterberg medan Liamoo har blivit pappa till dottern Alina.

Liam ”Liamoo” Cacatian har blivit pappa – första orden

Det var i helgen som artisten plötsligt bröt tystnaden om den stora händelsen. Liamoo, som annars är väldigt hemlig om sitt privatliv, la nämligen ut en bild på honom och den nyfödda dottern och skrev om den stora lyckan.

Exklusivt
Paow om relationen till Oliver – avslöjar sanningen

”Hej pappas lilla pärla! Jag har aldrig varit den som postar mycket från mitt privata, men att jag blivit pappa till en liten flicka är då fan livets mening. Samma sekund du tittade mig i ögonen för första gången så glömde jag av resten av världen och allt mitt fokus hamnade på dig. Jag kommer skydda dig och din mamma för resten av mitt liv. Pappa älskar dig!”, skrev han då.

Hanna Ferms bryter tystnaden om Liamoos barnbesked

I kommentarsfältet är det nu nästan 1000 personer som har gratulerat artisten för att ha blivit pappa. Bland annat kan man se artisten Wiktoria Johansson, Idol-profilen Katia Mosally och Melodifestivalen-vinnaren Tousin ”Tusse” Chiza uttrycka sin glädje över det fantastiska beskedet.

Och nu bryter även Hanna Ferm tystnaden.

”Wow, grattis till er”, skriver hon under bildspelet följt utav ett rött hjärta.

LÄS OCKSÅ: Bachelor-Simon Lindström om varför det tog slut med Elvira Svensson

LÄS OCKSÅ: Jessica Simpson har slutat med alkohol och droger – berättar om beslutet

Senaste nytt