ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför tror följarna att Hannah Graaf har träffat en ny kärlek

20 jan, 2022 
Hannah Graaf kryptisk om kärleken
Hannah Graaf var nyligen på en weekend i New York, men sällskapet är hemligt.
Nu svarar Hannah på frågan om resan – efter ryktena om nya kärleken!
Annons
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriär

Profilen Hannah Graaf, 43, har alltid varit duktig på att unna sig – i alla fall i perioder. Det var bara förra året som hon sågs spa:a loss på Ellery Beach House på Lidingö, vilket är ett nytt spa strax utanför Stockholm.

Och nu, för några dagar sedan, blev det dags igen för Hannah att vidga sina vyer lite. Men denna gång gick resan lite längre. En weekend till New York stod på schemat och på bloggen har Hannah beskrivit resan med orden:

”En helg av galet mycket god mat, mysigt hotell, promenader längs med New Yorks coola gator, vänner och skratt”.

Flygresan till New York är ju inte direkt kort från Sverige, och tidsomställningen är markant. Är det värt det för bara några dagar i USA? Det tyckte Hannah!

Annons

”Helt klart värt det”, skriver hon och berättar att hon nu är jetlagged efter resan.

Följarna spekulerar om Hannah Graafs kärleksliv

Hannah beskriver i sitt blogginlägg om resan att hon inte var ensam på denna weekend, utan skriver ”vi” nätt och jämt. Men vilka dessa ”vi” bestod av är hon sparsam med.

I kommentarsfältet till blogginlägget har flera skrivit och undrat om det är så att Hannah Graaf kanske träffat någon, och undrar om det var en potentiell partner som profilen reste med.

”Är det någon som är hemlig som du åkte med?”, skriver en i kommentarsfältet.

”Vi är väldigt nyfikna på att veta vem din nya date är. Hoppas det är någon som kan du vara lycklig med”, fyller en annan i.

Hannah Graafs kryptiska svar om kärleken

Men vem eller vilka som Hannah Graaf gjorde denna weekend med har profilen bestämt att hemlighålla.

– Jag var i New York på en mysig weekend men har bestämt mig för att hålla mer än det privat, säger Hannah Graaf till Hänt.

Annons

Hannah klargör att hon gärna bjuder mycket på sitt privatliv, vilket nog många är beredda att hålla med om. Men lite vill hon även hålla för sig själv!

Hon avslutar med att påminna oss om att hennes nyårslöfte var att hitta kärleken. Kan det löftet, eller kanske ska man säga önskan, redan ha gått i uppfyllelse?

FOTO: Karin Törnblom/TT, Cecilia Cia Liljeton/TT

Annons