TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Sanningen bakom Idol-Liams solglasögon – därför döljer han ögonen

02 dec, 2017 
I Melodifestivalen 2018 får vi se ”Idol”-vinnaren Liam Cacatian Thomassen i rutan igen. Något annat vi inte sällan ser honom i, är solglasögon. För Hänt förklarar han nu varför han använder solglasögonen så pass ofta.
Annons

I nästa års Melodifestival ser vi flera artister som en gång i tiden varit med och tävlat som topp 12 i ”Idol”. Martin Almgren, 29, Renaida Braun, 20, och Mariette Hansson, 34, står klara. En som vi också får se är Liam Cacatian Thomassen, 19, som vann hela Idol 2016, och som kommer tävla med bidraget ”Last breath”.

Något som vi brukar se Liam i, förutom diverse sång-tävlingar i tv då, är solglasögon. För Hänt förklarar han varför han näst in till alltid bär ett par brillor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag gillar accessoarer. Jag har väldigt mycket ringar, klockor, armband, örhängen och saker som hänger. Man kan väl säga att mina solglasögon är en av alla de grejerna. Det känns väldigt jag, berättar Liam.

Däremot kommer vi med största sannolikhet inte få se honom i ett par solbrillor under Mello. När han är i tv-rutan lägger han de åt sidan.

Annons

– Jag har inte på mig solglasögonen när jag är med på tv, då vill jag gärna visa vad jag känner och förmedla det med mina ögon. Det är mycket som ligger i blicken, säger han och fortsätter:

– Men annars, på fritiden, då har jag gärna mina brillor. Det känns som att det är jag, bara.

Men Liam bär inte bara glasögon för att skydda sig mot solen och för att han trivs i det, han använder även andra glasögon för synens skull. Men han är noga med att förklara att han inte har solglasögon för att på något sätt dölja glasögonen som han ofta bär under.

– Jag har vanliga glasögon ibland. Men det här är inte för att dölja dem, men jag har ju dem under. Jag gillar att ha båda två. Bara för att man har glasögon betyder det inte att man inte kan ha solglasögon. Det ena utesluter inte det andra, avslutar Liam.

Foto: IBL

Annons