TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Let’s dance-profilen stoppas efter tuffa beskedet – han ersätter istället

26 mar, 2022 
Tony Irving i vit skjorta och mörkgrå kavaj.
Succéprogrammet Let's dance är äntligen tillbaka i tv-rutan!
Men redan i vecka två stoppas en av de manliga profilerna.
Läs om vem som ersätter honom här!
Annons
Let's dance-juryn – därför är det bättre att vara treBrand logo
Let's dance-juryn – därför är det bättre att vara tre

Ännu en säsong av det populära underhållningsprogrammet Let's dance är i full gång. Let's dance 2022 är faktiskt den sjuttonde säsongen i ordningen. Ja, det är en riktig långkörare!

I årets upplaga får vi se bland andra Marie Mandelmann, 57, Eric Saade, 31, Aron Anderson, 34, och Mia Parnevik, 54, tävla om den prestigefyllda glasskon som vinnaren belönas med.

Men redan i vecka två av den tio veckor långa tävlingen stöter ett av dansparen på en svår motgång. Vad har hänt?

Let's dance-deltagaren stoppas från programmet – sjukdomskampen bakom kulisserna

Skådespelaren Cecilia von der Esch, 36, tidigare Forss, och danspartnern Hugo Gustafsson, 24, gjorde stor succé i premiäravsnittet där de dansade en sensuell tango.

Annons

Cecilia imponerade stort på den kritiska jurymedlemmen Tony Irving, 55, och hamnade i toppen av tävlingen inför nästa danstillfälle på lördag.

Men efter succén i premiären har dansparet alltså fått utstå svårigheter. Det är nämligen så att Cecilias danspartner Hugo saknats under repetitionerna inför lördagens dans. Något som skådespelaren berättade om när hon gästade Nyhetsmorgon i torsdags.

– Det känns ganska jobbigt faktiskt, berättar Cissi för tidningen Aftonbladet i en intervju. Men det är bara att gilla läget, fokusera och tänka positivt. Och vara glad att man själv inte är sjuk.

Cissi och Hugo bländade juryn och svenska folket med deras passionerade tango i premiären av Let's dance 2022.
Cissi och Hugo bländade juryn och svenska folket med deras passionerade tango i premiären av Let's dance 2022.

Nya partnern ersätter dansaren i Let's dance 2022: ”Det är en utmaning”

I samma intervju med Aftonbladet berättar Cecilia att Hugo drabbats av en förkylning och att hon istället fått hjälp av proffsdansaren Aaron Brown, 32.

Annons

Aaron har själv tidigare medverkat i Let's dance och är vanligtvis tävlingsdansare med Jasmine Takács, 34, som dansar med äventyraren Aron Andersson, 34, i årets upplaga.

– Jag har ju fått världens finaste Aaron som hoppade in igår och vi har kört nu på rep i studion och det känns bra. Jag är glad att jag slipper dansa själv. Men Hugo är min danspartner och han har gjort koreografin, säger Cecilia till tidningen och fortsätter:

– Det är en utmaning, det är en viss längdskillnad på Aaron och Hugo och de för sig olika. De är ju olika människor.

Men in i det sista skiner Cecilias hoppfullhet igenom. Hon berättar att hon fortfarande håller tummarna för att Hugo ska bli frisk. Blir han inte det är det alltså Aaron som kommer att ersätta honom tillfälligt som Cissis danspartner i tv-rutan.

– Men det är en förkylning och tack och lov försvinner förkylningar. Det är inget brutet ben så egentligen är det ingen fara på taket och Aaron är en otrolig ersättare. Men jag håller ändå tummarna för att Hugo blir frisk, avslutar Cecilia.

Let's dance sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons