ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Måns Zelmerlöw om Nour El Refais verkliga beteende bakom kulisserna

25 mar, 2022 
Nour El Refai i svart klänning och diadem. Måns Zelmerlöw i svart kostym och fluga.
Det är äntligen dags för den efterlängtade säsong två av succéprogrammet Masked singer.
Nu berättar jurymedlemmen Måns Zelmerlöw om hur det faktiskt är att jobba med Nour El Refai.
– Hon blir ju arg på riktigt, säger Måns till Hänt om kollegans beteende.
Annons
Blir det en säsong 3 av Masked Singer Sverige? – David Hellenius svarar
Blir det en säsong 3 av Masked Singer Sverige? – David Hellenius svarar

Precis som första säsongen består juryn återigen av den populära kvartetten artisten Måns Zelmerlöw, 35, realitystjärnan Pernilla Wahlgren, 54, komikern Nour El Refai, 34, och regissören Felix Herngren, 55.

Men hur är egentligen relationen mellan jurymedlemmarna?

Premiär för Masked singer 2022 – vad kan tittarna förvänta sig?

När vi träffar programledaren David Hellenius, 48, och de fyra jurymedlemmarna på pressträffen inför den efterlängtade premiären är vi såklart nyfikna på hur den här säsongen kommer att skilja sig från den första.

– Det svåraste med en andra säsong är att man måste belöna tittarna ännu mer. Allt ifrån hur det ser ut, humor och så vidare. Det känns som andra säsongen är mycket bättre än den första, säger en självsäker David som lovar stort.

Annons

– Det är mycket svårare i år. Sedan har ju också vår tävling sinsemellan utkristalliserat sig väldigt mycket den här säsongen. Det är en strid ända in på upploppet faktiskt, berättar Måns för Hänt.

Han fortsätter:

– Det är också roligt att Nour har instiftat en regel inför den här säsongen att man bara får säga två namn per gissningstur. Den körde hon över totalt i sista programmet själv och droppade tio namn åt gången.

De fyra jurymedlemmarna Felix Herngren, Nour El Refai, Måns Zelmerlöw, Pernilla Wahlgren i finalen av Masked singer Sverige 2021.
De fyra jurymedlemmarna Felix Herngren, Nour El Refai, Måns Zelmerlöw, Pernilla Wahlgren i finalen av Masked singer Sverige 2021.

Måns Zelmerlöw avslöjar Nours verkliga beteende bakom kulisserna

Alla som någon gång spelat ett sällskapsspel med familj eller vänner vet att det kan bli riktigt dålig stämning när det går dåligt för någon. Så hur är egentligen stämningen bakom kulisserna i Masked singer? Och är de tävlingsinriktade?

Annons

– Det är väldigt roligt att tävla mot Måns. Han är den första som har fått mig att bli tävlingsmänniska. Jag brukar aldrig vara det. I och med att det gick så bra för mig förra året, så kände jag att jag ville hålla i det, svarar Pernilla.

När Måns får samma avslöjar han att det framförallt finns en Masked singer-kollega som inte alltid håller så god ton.

– Den som blir bittrast av oss är ändå Nour. Hon blir ju arg på riktigt. Vi andra gör det ändå på ett lite charmigt sätt, men hon blir vansinnig, avslöjar Måns.

Det återstår att se om Nours ilska kommer att skina igenom eller ej under denna säsong. Hur som helst är vi otroligt glada att få se dem åter i det underhållande musikprogrammet!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons